Surt a licitació el lot 2 de les oficines del Servei d’Atenció a les Persones

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • El lot es correspon amb l’equipament interior de l’oficina i té un import de 166.332,42 euros. El projecte de posada en marxa del SAP s’emmarca en l’Estratègia DUSI cofinançada per fons europeus FEDER.

L’Ajuntament de Benicarló ha publicat a la Plataforma de Contractació de l’Estat la licitació del lot 2 corresponent a l’equipament de les obres de reforma i distribució del Servei d’Atenció a les Persones (SAP) que s’ubicarà a l’edifici administratiu de la plaça del Doctor Pera.

La licitació inclou els tancaments, les instal·lacions, els revestiments i l’equipament de les oficines, amb un import de 166.332,42 euros i un termini de presentació d’ofertes que finalitzarà el 14 de juny.

El primer lot del contracte, corresponent a la reforma i distribució de l’espai, s’està executant actualment i està previst que les obres finalitzen a primers de juliol. El segon lot, una vegada adjudicat, tindrà un termini d’execució de 3 mesos, de manera que la previsió és que les obres finalitzen la tardor de 2023.

El nou espai d’atenció a la ciutadania, que rebrà el nom de SAP (Servei d’Atenció a les Persones), ocuparà la planta baixa i primera planta de l’edifici administratiu de la plaça del Doctor Pera i centralitzarà tota l’atenció en un únic espai adequat per a les necessitats tant de l’administració com dels ciutadans i ciutadanes.

La posada en marxa del SAP s’emmarca en l’Estratègia DUSI cofinançada per fons europeus FEDER.

Explora más

Vinaros
11:12 pm, May 30, 2023
temperature icon 18°C
L: 18° H: 19°
Feels like 18.36 °C nubes dispersas
Humidity 76 %
Pressure1015 mb
Wind 10 Km/h