“Tallada de cabells solidària”

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

Aquesta setmana, el PVI vol donar les gràcies a l’Associació de perruqueries de Vinaròs, per la tornada dels “talls de pèl solidaris, després de la malaurada pandèmia de la Covid-19. Una volta més, ens mostra un col.lectiu molt actiu, altruista, implicat i solidari amb tota la ciudadania vinarossenca. I per què diem això? Doncs perquè la tallada de cabells solidaris va tindre lloc el dilluns 29 d’agost, dia de seu descans setmanal.

El lloc escollit per fer la tallada de cabells solidària, fou com els darrers anys abans de la pandèmia a la pèrgola del passeig marítim, al costa de l’antic col.legi San Sebastià. De sobte aparegué una perruqueria a l’aire lliure, en horari obert pel mati des de les 9:30 fins a les 14h, amb la participación de nou 268 tic establiments i prop d’una vintena de professionals del sector. El preu establit per la tallada de cabells, fou simbòlic, només cinc euros, que aquest any van a benefici de l’Associació Espanyola contra el Càncer.

Com tots els anys hi havien dues files, una per a les persones que volien col.laborar tallant-se el pèl i una altra zero per a les persones que desitjaven fer la seua aportació. Aquesta iniciativa té una doble finalitat donat que, d’una banda, es fa per beneficiar tant a aquelles persones amb dificultats econòmiques que pugen tallar-se el pèl a canvi de pocs diners, i per un altre, la quantitat econòmica recapatada es destina a una associació que lluita per una bona causa.

Els perruquers están contents , per la participación de la ciudadania, perquè s’han venut 268 tickets i s’han recapatat prop de 1500, que aquest any van destinats a l’Associació Espanyola contra el Càncer.

Des de el PVI, sempre hem recolzat les iniciatives de caire solidari, i volem finalitzar l’escrit, agraïen una volta més l’esforç de l’entitat , per realitzar aquest acte que creïem que està totalment consolidat i també volem donar les gràcies a tots els veïns i visitats que han participat per una bona causa.

Explora más

Vinaròs,ES
1:15 pm, September 18, 2022
temperature icon 22°C
L: 21° H: 22°
Feels like 21.45 °C nubes
Humidity 56 %
Pressure1016 mb
Wind 9 Km/h