Tania Agut converteix els carrers de Torreblanca en el seu despatx “per a escoltar i resoldre les demandes del meu poble”

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

Oficina mòbil

  • El diumenge 29, entre les 11.00 i les 13.00 hores, la candidata del PP a l’alcaldia de Torreblanca obrirà despatx en la plaça de l’Església per a “dialogar amb els meus veïns i dissenyar el programa de govern que necessita Torreblanca. El canvi ja ha començat”
  • La candidata a l’alcaldia considera “un deure” governar “amb la gent i no d’esquena a ella”. “Torreblanca té ganes de canvi perquè després de tants anys sotmesos per retallades i tancaments, ha arribat el moment de començar a sumar”, diu Agut

La candidata del Partit Popular a l’alcaldia de Torreblanca, Tania Agut, posarà en marxa diumenge que ve 29 una campanya amb la qual “escoltar i resoldre les demandes del meu poble”.

La primera d’aquestes convocatòries prendrà la plaça de l’Església, entre les 11.00 i les 13.00 hores, amb el repte de “obrir diàleg, conversa i sobretot escolta amb el repte d’incorporar al programa de govern totes aquelles necessitats que té Torreblanca”.

La candidata organitza aquesta ruta després de reunir-se amb col·lectius, entitats, clubs i associacions, i amb el desig “d’acostar la gestió política al ciutadà, transmetre-li que com a representants públics tenim l’obligació i la capacitat de millorar allò que no funciona i amb la convicció de treballar deixant-me la pell per Torreblanca”.

Per a Agut, “és evident que el meu poble s’ha quedat estancat, hi ha oportunitats que han passat de llarg i inversions que no arriben. La propaganda només genera indignació i desesperació, i els recursos, lluny d’ampliar-se, es redueixen”. I per això, assenyala l’alcaldable del PP, “isc al carrer per a connectar amb els meus veïns i dir-los en primera persona que el canvi és possible i l’alternativa compromesa i decidida a millorar les coses només la garanteix el Partit Popular”.

Tania Agut obri aquest diumenge aquest despatx al carrer “conscients que hem d’arribar al ciutadà per difícil que siga. Transmetre’ls que som veïns compromesos amb aquest poble que volem que cresca i no s’estance. Compartir idees, contraposar opinions i sumar diferències, perquè Torreblanca és diversa i molt àmplia i en el PP hi ha cabuda per a tots perquè tots són importants. Estem preparats per a demostrar-ho”, ha conclòs la candidata a l’alcaldia.

Explora más

Vinaros
4:33 am, February 23, 2024
temperature icon 11°C
L: 8° H: 11°
Feels like 9.64 °C nubes
Humidity 48 %
Pressure1007 mb
Wind 27 Km/h