Tania Agut (PP): “Escoltarem a tots perquè la voluntat de Torreblanca és sagrada”

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

 

 

Canvi de govern

  • L’alcaldable del PP es converteix en la força més votada amb 1.040 vots enfront dels 738 de 2019. “Tenim un mandat ciutadà i és escoltar i dialogar. El nostre desig és parlar amb totes les forces polítiques per a aconseguir el millor per a Torreblanca”
  • Tania Agut doblega el resultat del PP i es compromet a “treballar des de la mà tendida” perquè “Torreblanca demana moderació i sentit comú per a deixar de perdre i començar a guanyar”, afirma

“Escoltarem a tots perquè Torreblanca ens ha donat la majoria perquè treballem pel millor futur del nostre poble i la seua voluntat és sagrada”. Així ho ha manifestat l’alcaldable del PP per Torreblanca, Tania Agut, qui ha manifestat el seu desig de “asseure’ns amb tots els partits polítics perquè tots formem part de la corporació i cadascun de nosaltres representa a Torreblanca. Escoltar, dialogar i treballar pel millor futur que mereix aquest municipi és una obligació i un deure”.

I en el PP “estem decidits a obrir-nos a la participació com la millor eina per a garantir prosperitat i benestar a la localitat”. “Els veïns ens han donat un missatge clar i és el del canvi, i amb aqueixa premissa estem disposats a treballar perquè Torreblanca guanye”.

Tania Agut lidera la candidatura més votada amb 1.040 vots, que li ha valgut per a obtindre sis regidors, tres més que en el passat mandat. “És un mandat clar el que ens dona de la nostra localitat i no fallarem als nostres veïns”.

Explora más

Vinaros
7:39 pm, September 11, 2023
temperature icon 26°C
L: 25° H: 26°
Feels like 26.22 °C muy nuboso
Humidity 74 %
Pressure1014 mb
Wind 13 Km/h