Torna la Trobada de Gegants i Cabuts a Benicarló, celebrant la 31a edició

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • Després de dos anys de pandèmia i l’edició estàtica del 2021, la Trobada de Gegants i Cabuts torna al seu format habitual el dissabte 30 de juliol a la tarda.

La Colla de Gegants i Cabuts de Benicarló tornarà als carrers per celebrar la festa més important que organitzen anualment. D’aquesta manera, els gegants i cabuts tornaran a omplir els carrers de la ciutat per portar alegria i festa a tots els xiquets i no tant xiquets que els agrada la tradició gegantera. Per tal d’anunciar l’activitat, el cartell d’aquest any ha anat a càrrec de Cristian Arin, d’El Joc de la Vida, que ha unit els clicks de Playmobil amb una original reproducció en 3D dels gegants de Benicarló Tolo i Mar.

La jornada farà el seu tret de sortida amb un dinar de germanor de les colles participants per agafar forces i anar creant ambient per la cercavila de la tarda. A partir de les 18 h les colles
exposaran les seues figures a la plaça Ministre Marcelino Domingo perquè tothom puga veure-les de prop. Tot seguit, a les 19 h, s’iniciarà la cercavila que recorrerà els carrers del centre de la ciutat fins a arribar a la cèntrica plaça de Sant Bartomeu on les colles oferiran els seus balls de lluïment i es tancarà la reunió amb una ballada conjunta de totes les colles.

Aquesta edició comptarà amb una col·laboració molt especial, ja que la Trobada de Gegants i Cabuts també s’inclou dintre de la Biennal dels Sants de la Pedra, que se celebra per primer cop
aquest any, fet que ajudarà a potenciar les dues activitats que formen part de el vessant més tradicional de la nostra ciutat.

Finalment, des de la Colla de Gegants i Cabuts de Benicarló es vol fer una crida a tots aquells que estiguen interessats a participar i ajudar a la Colla des de dins, poden posar-se en contacte amb
qualsevol membre d’aquesta i formar part d’ella per continuar sumant trobades, ja que la trobada benicarlanda és la que porta més edicions de tot el territori valencià.

Explora más

Vinaròs,ES
12:27 am, September 19, 2022
temperature icon 22°C
L: 21° H: 22°
Feels like 22.54 °C nubes
Humidity 73 %
Pressure1016 mb
Wind 7 Km/h