Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Tot a punt per a conéixer el cartell i les noves representants de les Festes Patronals

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • Almudena Martínez, Maria Ávila i Irene Martí s’incorporaran a la Cort d’Honor que mantindrà a Paula Maluenda com a reina de les Festes.

Demà dissabte tindrà lloc a l’Auditori Pedro Mercader l’acte de presentació de la reina, dames i cavallers de les Festes Patronals 2022 i del cartell anunciador. Durant l’acte, es presentaran les tres noves dames que enguany se sumaran a la Cort d’Honor: Almudena Martínez, Maria Ávila (en representació de l’Associació de la Dona Llauradora) i Irene Martí (representant als Antics Alumnes de la Salle).

Cal recordar que, tal i com es va acordar l’any passat, la reina, dames i cavallers de la Cort d’Honor 2021 mantindran els càrrecs per a les Festes de 2022 i s’inclouran les noves incorporacions, excepte en la Cort Infantil, que ja va quedar completa l’any passat.

D’aquesta manera, Almudena, Maria i Irene viuran el seu primer acte festiu i acompanyaran a la resta de representants: Paula (reina), Maria (dama) i la Cort d’Honor Infantil formada per Martina, Yune, Paula, Aron, Fede, Sofía, Elena, Uxue, Aitana, Violant, Meritxell i Noelia.

L’acte, que tindrà lloc a partir de les 20.00 hores, també servirà per a desvetllar el cartell anunciador de les Festes Patronals 2022.

Explora más

Vinaros
12:56 am, June 23, 2024
temperature icon 23°C
L: 20° H: 23°
Feels like 22.65 °C nubes
Humidity 55 %
Pressure1018 mb
Wind 8 Km/h