Traiguera contracte 10 desocupats permillorar la seua empleabilitat

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • L’Ajuntament de Traiguera ha contractat durant aquest últim trimestre de l’any, un total de 10 persones desocupades. Aquestes contractacions han estat possibles per les subvencions concedides per LABORA Servei Valencia d’Ocupació i Formació, de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball al nostre Ajuntament i que ascendeixen a més de 150.000 € i s’inclouen dins del Programes d’iniciativa socials en col·laboració amb les corporacions locals de la Comunitat Valenciana.

Els programes als que han optat els candidats són EMDONA, EXPLUS, EMERGE i EMPUJU i cada un dels programes permet la contractació d’un tipus específic de persones en una duració que va entre 6 i 12 mesos. Així tenim una jove titulada, menor de 30 anys, per a realitzar activitats de dinamització de la biblioteca i extraescolars, 3 dones per a realitzar tasques de manteniment i neteja de les zones enjardinades, una brigada forestal formada per un capatàs i 4 peons per a realitzar accions previstes en els plans o procediments d’emergències en l’àmbit forestal i una persona major de 30 anys per realitzar tasques de manteniment.

Algunes de les actuacions són susceptibles de finançar-se en un 100% per la Unió Europea a través del Programa Operatiu del Fons Social Europeu 2021-2027 o per qualsevol altre fons extraordinari de la Unió Europea per pal·liar els efectes de la pandèmia.

Les contractacions portades a termes suposaran tant millorar l’accés a l’ocupació i mesures d’activació de tots els demandants d’ocupació i en particular de les persones aturades de llarga duració dels grups desfavorits en el mercat de treball i de les persones inactives, com donar suport a l’accés al mercat de treball i fomentar l’ocupació juvenil de qualitat.
L’Alcalde
Javier Ferrer Bort

Explora más

Vinaros
11:19 pm, March 20, 2023
temperature icon 13°C
L: 13° H: 13°
Feels like 12.99 °C muy nuboso
Humidity 81 %
Pressure1020 mb
Wind 11 Km/h