Turisme i Gastronomía, iniciatives que ens diferencien d’altres destinacions

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

La setmana del 24 al 28 de gener va tindre lloc lloc una nova edició de la Feria internacional de Turisme, més coneguda com FITUR ,en el recinte ferial IFEMA MADRID. Aquesta fira ha acollit en un mateix espai tant a professionals del sector del turisme com , a persones que busquen les últimes tendències del sector, és una gran finestra oberta que atrau una gran públic perquè permet conèixer moltes destinacions ja que han participat més de 130 països arreu del món.

La Tourist info de Vinaròs ha estat una de les oficines que enguany ha renovat el segell de Q de Qualitat Turística, reconeixement que s’atorga des de fa molts anys al Departament per oferir una una atenció d’excel.lència als visitants, aquesta distenció ens converteix “ en un referent de qualitat”.

Durant aqueste jornades també es fer la presentació del Carnaval 2024 a la plaça central de l’estand de la Comunitat Valenciana, una delegació de la COC va ser l’encarregada de mostrar al públic que visitaren la fira que significa aquesta festa per a Vinaròs, reconeguda amb distinció d’Interés Turísitc Autonòmic.

La setmana pasada també Vinaròs va participar en Madrid Fusión, una de les cites gastronòmiques més importants del món amb la participació d’alguns dels xefs més reconeguts a dia d’avui, que van mostrar noves tècniques culinàries. Gràcies a pertànyer al club producte Saborea Espanya, la ciutat va estar present a la mostra per a donar a conéixer la cuina local i els productes de proximitat, a través de l’associació Vinaròs Gastronòmic, on van oferir demostracions gastronòmiques, mostrant la bona qualitat de la cuina vinarossenca amb receptes innovadores.

La implicació dels nostres xefs locals, emprant productes com el llagostí de Vinaròs, així productes de proximitat dels productors de la zona han estat fonamentals per oferir la millor gastronomía vinarossenca.

La gastronomía és un al.licient molt important l’hora d’escolir uan destinació i per aquest motiu des de l’Ajuntament segons paraules de l’alcadessa sempre s’oferirà el màxim suport per impulsar el sector per fer de Vinaròs un referent dela bona cuina.

Ibai Gil

Explora más

Vinaros
7:26 pm, February 29, 2024
temperature icon 14°C
L: 13° H: 15°
Feels like 12.77 °C nubes dispersas
Humidity 71 %
Pressure1011 mb
Wind 16 Km/h