Turisme integra l’accessibilitat de continguts al seu portal web

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • El nou portal s’adapta per tal de facilitar l’accessibilitat dels seus continguts a persones amb diferents nivells de discapacitat, persones majors i usuaris en general.

La pàgina web benicarlo.travel, el portal turístic de Benicarló a la xarxa, ha implantat un sistema d’accessibilitat amb el compromís de millorar els serveis i fer-los més intuïtius a totes les persones usuàries. La millora s’ha implementat a través d’una ferramenta disponible en diferents idiomes que permet accedir-hi en millors condicions a totes aquelles persones que tinguen algun tipus de discapacitat, com les persones cegues, dislèxiques, amb deteriorament motor o amb dificultats cognitives o d’aprenentatge.

La ferramenta permet un gran nombre de possibilitats, com ara modificar el contrast, augmentar el cos del text o l’espaiat, aturar les animacions, alinear els textos o escoltar la informació que conté el web en lloc de llegir-la.

La regidora de Turisme, Isabel Cardona, ha explicat que «de la mateixa manera que hem d’eliminar les barreres arquitectòniques als carrers, també ho hem de fer amb aquelles que existeixen al web de Turisme».

Isabel Cardona ha subratllat que «d’aquesta manera, el portal turístic de Benicarló podrà ser visitat de manera satisfactòria per un major nombre de persones, independentment de les limitacions personals que tinguen, ja siguen discapacitats físiques o sensorials, limitacions de coneixements o restriccions derivades de l’entorn».

De moment, la ferramenta està disponible en múltiples idiomes. Tan prompte com el desenvolupador incorpore el valencià a la plataforma, s’implentarà també al web de Turisme.

Explora más

Vinaròs,ES
3:24 pm, September 18, 2022
temperature icon 23°C
L: 22° H: 23°
Feels like 22.74 °C nubes
Humidity 57 %
Pressure1016 mb
Wind 15 Km/h