Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

“Un Estiu per Nedar: La I Copa Diputació d’Aigües Obertes protagonitza la costa de Castelló com a escenari esportiu”

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • Sis proves ja emblemàtiques, conformaran la primera edició d’aquest nou circuit que recorrerà la provincia de nord a sud.

Tot a punt per a l’inici de la primera edició de la Copa Diputació d’Aigües Obertes, promoguda pels Clubs de Natació de Benicarló i Vinaròs, i els Ajuntaments d’Almassora, Orpesa i Moncofa,un esdeveniment que naix amb l’objectiu de promoure la pràctica de les aigües obertes a les costes de Castelló. Aquesta competició destaca per donar una importància especial als nedadors participants i als clubs, tant als organitzadors de les proves com als participants.

La I Copa Diputació d’Aigües Obertes comptarà amb un total de 6 proves que recorreran de nord a sud la provincia de Castelló començant el 29 de juny amb la travessia Platja d’Almassora, el 7 de juliol la Travessia de la Platja del Fortí de Vinaròs, el 20 de Juliol Benicarló i Peníscola agafen el relleu amb el Desafio 3K. El següent cap de setmana (27 i 28 de juliol) té doble parada amb la Travessia Platges d’Orpesa i la Travessia al Port de Vinaròs. El circuit arribarà al seu punt final el dia 15 d’agost amb la Travessia Banderes Blaves de Moncofa.

La iniciativa que compta amb el suport de la Diputació de Castelló, compta amb dos modalitats d’inscripció, bé fent-ho individualment en cada una de les proves o amb l’inscripció amb un bono que garantitza la inscripció en totes les proves en una tarifa més económica i amb obsequis per als seus participants. Les inscripcions poden realitzar-se al web del cronometrador oficial https://www.hj-crono.es/circuitos/i-copa-diputacio-d-aigues-obertes

Tots els participants de les proves optaran a les classificacions finals del circuit que donarà premis als primers clàssificats absoluts, per categories i en la categoria per equips on es preveu una aferrissada lluita entre els clubs gràcies al sistema de puntuació que fomenta que tots els components de l’equip puguen sumar punts al global.

Des de l’organització del Circuit s’anima a tots els nedadors i clubs a participar siga de forma competitiva o d’oci en aquesta nova copa que preté ser una festa de les aigües obertes a la provincia de Castelló com a escenari esportiu.

Explora más

Vinaros
12:04 pm, July 24, 2024
temperature icon 33°C
L: 33° H: 35°
Feels like 40.47 °C cielo claro
Humidity 65 %
Pressure1018 mb
Wind 12 Km/h