Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Un informe del Patronat de Turisme eleva al 72 per cent l’ocupació hotelera durant el pont de desembre a la província de Castelló

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • El turisme rural és el que presenta major dinamisme, amb perspectives d’arribar al 80 per cent d’ocupació la segona part del pont

La Diputació de Castelló ha realitzat una previsió de l’ocupació en tota la província per al pont de desembre, en el qual s’espera una bona dinàmica de visites, especialment des del dijous 8 al diumenge 11.

En aquest informe, elaborat pel Patronat Provincial de Turisme de Castelló, es recull que són molts els hotels de costa que opten per tancar les seues instal·lacions per a fer labors de manteniment dels seus establiments els mesos d’hivern. Malgrat això, els que sí que estan oberts presenten una previsió entorn al 72% d’ocupació.

El turisme rural, per part seua, és el producte turístic que presenta un major dinamisme, amb una ocupació situada entorn al 65% en la primera part del pont i un 80% en el segon tram del pont, el que va del dijous 8 de desembre al diumenge dia 11.

La diputada provincial de Turisme, Virginia Martí, ha valorat positivament aquesta previsió, que podrien ampliar-se lleugerament per l’habitual reserva d’última hora. Respecte a la tipologia d’ocupació, la gran majoria procedeix del turisme nacional, principalment famílies de la pròpia Comunitat Valenciana’.

Explora más

Vinaros
2:37 am, June 19, 2024
temperature icon 20°C
L: 20° H: 22°
Feels like 19.86 °C cielo claro
Humidity 85 %
Pressure1011 mb
Wind 3 Km/h