Víctor García “Starky” se suma a la candidatura del PP, “un projecte transversal que prioritza dinamitzar Vinaròs”

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • Amat destaca que “som el canvi que aconsegueix reunir persones plurals, amb Vinaròs com a única motivació”

El Partit Popular de Vinaròs ha donat a conèixer avui que Víctor García Griñó, conegut popularment com a Starky, formarà part de la candidatura popular a les eleccions municipals del proper 28 de maig.

Amat ha destacat de Starky que “és una persona que sempre ha estat vinculada al teixit social de Vinaròs, amb ganes i idees per fer de Vinaròs la principal oferta d’oci del nord de la província. Apostarem per dinamitzar el municipi i per això comptem amb persones que, com ell, tenen molt a aportar”.

Per la seva banda Starky s’ha mostrat il·lusionat en afirmar que “he decidit fer un pas endavant motivat per la necessitat d’oferir un canvi a la nostra ciutat i per això em sumo a l’equip de Juan Amat ja que és l’únic que ho garanteix. No em resigno a assumir que Vinaròs hagi de continuar perdent quant a la seva oferta d’oci i per això em sumo més que a un partit, a l’equip d’Amat, perquè és l’únic que garanteix el canvi”.

Starky ha assenyalat que “dono el pas d´incorporar-me a la política municipal perquè vull un Vinaròs actiu i una ciutat que torni a ser on es mereix, que torni a ser el motor comercial, turístic, gastronòmic i d´oci de la nostra comarca”.

Explora más

Vinaros
5:13 pm, April 19, 2024
temperature icon 20°C
L: 20° H: 20°
Feels like 19.8 °C cielo claro
Humidity 61 %
Pressure1019 mb
Wind 33 Km/h