Victòria de L’Art del Moble Benicarló enfront del IPS Balonmano Quart, per 23 a 25

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • Segona victòria consecutiva de l’equip de 2ª Nacional enfront d’un rival directe per la permanència. El dissabte a les 18:15 donava inici el primer partit de la segona volta de la lliga i els benicarlandos van visitar a l’equip de Quart de Poblet. L’encontre prometia ser igualat i així va ser.

Començaven atacant els locals que prompte feien el primer gol. Els benicarlandos no acabaven d’entrar al partit i pesar de fer bones defenses en atac no passava el mateix. Al minut 15 el resultat era de 6 a 2. Les coses no pintaven massa bé per groguets. A la mitja part la diferencia de 4 gols no va augmentar i el resultat era de 15 a 11 per als de Quart.

Els primers 10 minuts de la primera part va seguir la dinàmica de la primera, però després tot va canviar. La intensitat defensiva dels benicarlandos va augmentar i els locals no aconseguir llançar amb comoditat o perdien la pilota. Açò era aprofitat pels groguets que sí transformaven els atacs en gols i al minut 50 la diferència era només de dos gols. Quedaven 10 minuts d’infart. A falta de 5 es va empatar el partit i amb un parcial de 0 a 6 es va capgirar el marcador i els dos punts se’n venien cap al nord.

Victòria molt important i que reflecteix tota la feina que s’està fent. Aquest cap de setmana l’equip jugarà a Benicarló enfront del Santa Bàrbara Monòver. Un altre rival directe per a la salvació. Els jugadors treballaran perquè arribe la primera victòria a casa.

Explora más

Vinaros
3:29 pm, March 11, 2023
temperature icon 27°C
L: 26° H: 27°
Feels like 26.79 °C nubes dispersas
Humidity 42 %
Pressure1013 mb
Wind 28 Km/h