Vilafranca acull el ‘I Congrés de Educació i Entorn Rural’

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • Arriba a Vilafranca el primer congrés d’educació i entorn rural. La trobada busca ser un espai on compartir experiències i testimoniatges de desenvolupar el treball docent en el món rural.

Se celebrarà els dies 6, 7, 8, 9 i 11 de febrer en les localitats d’Agres, Aielo de Malferit, Benlloc, Vilafranca i Aras de los Olmos, cada dia en un municipi. Concretament, el congrés farà la seua parada a Vilafranca el dijous 9 a la sala del teatre Carles Pons. La quarta sessió se centrarà en les metodologies i estratègies en el món rural.

La jornada, organitzada pel CEFIRE en col·laboració amb la Generalitat valenciana i els ajuntaments implicats, es podrà seguir presencialment i en línia gràcies al seu format híbrid. A més, els assistents podran obtindre un certificat per la seua formació

El congrés se centrarà en el valor de l’educació rural i els seus nous escenaris a través de projectes que han continuat diferents CRAs. Als matins, mitjançant videoconferència es compartiran diverses experiències de centres, i a la vesprada i el dissabte sessions formatives per al professorat.

A la trobada acudiran professionals del sector i persones interessades en la docència, els qui desenvoluparan diversos eixos temàtics, objectius i continguts relacionats amb l’escola rural. Des de l’organització ho veuen com una oportunitat on reflexionar conjuntament, compartir propostes, experiències i estratègies que contribuïsquen a crear una xarxa d’escoles rurals. També des de l’Ajuntament estan contents d’acollir aquest «pioner congrés únic».

Explora más

Vinaros
7:46 am, March 17, 2023
temperature icon 11°C
L: 10° H: 11°
Feels like 9.91 °C nubes
Humidity 81 %
Pressure1015 mb
Wind 5 Km/h