Vilafranca coneix els resultats d’una enquesta sobre salut en el territori

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • Veïns i veïnes de Vilafranca van assistir a un acte de presentació de resultats organitzat per l’Espai de Participació de la Xarxa Salut del Projecte Alifara, des d’on van llançar una enquesta per a investigar l’estat de salut de la comarca dels Ports.
  • El Local Social de Vilafranca va acollir la jornada. Allí es van donar a conèixer els principals resultats obtinguts d’una enquesta multitudinària llançada per totes les localitats de la comarca.

L’organització va separar les respostes per poble per a conèixer concretament les necessitats del seu veïnat, així com el seu grau de satisfacció davant l’oferta sanitària actual. La idea és comptar, ara, amb un punt de partida sobre el qual créixer i implantar millores que repercuteixen directament en la qualitat de vida de tots els habitants de cada poble. Així, es van evidenciar realitats diferents entre cadascun dels pobles.

També es va obrir un procés participatiu en el qual, per grups, veïns i veïnes van realitzar preguntes als organitzadors sobre el futur, local i comarcal, dels serveis socials vitals com la sanitat.

Projecte Alifara a Vilafranca (9)
Projecte Alifara a Vilafranca (14)
Projecte Alifara a Vilafranca (18)

Explora más

Vinaros
10:12 pm, March 20, 2023
temperature icon 13°C
L: 13° H: 17°
Feels like 12.39 °C muy nuboso
Humidity 80 %
Pressure1020 mb
Wind 12 Km/h