Vilafranca inicia la temporada d’estiu amb l’obertura de la piscina exterior

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • L’estiu comença a Vilafranca amb l’obertura de la piscina exterior. Enguany, les bones temperatures han propiciat que a mitjans de juny aquesta instal·lació estival haja ja obert les portes i que la temporada es prolongue fins a finals d’agost.
  • El passat dijous es va obrir al públic. Un any més, l’encarregada de la seua gestió és l’empresa local Esport i Diversió.

Com sempre, a banda de l’entrada única, els usuaris de la piscina també poden adquirir l’abonament per a tota la temporada. El preu és de 30€ per als adults i de 18€ per als infants.

Els horaris entre setmana coincidiran amb els del centre esportiu i també s’amplia la franja d’obertura el cap de setmana. La novetat d’enguany és l’obertura de la terrassa nocturna com s’havia fet antigament. Alhora, l’empresa també preveu, de cara al cap de setmana, oferir actuacions nocturnes en directe i sopars en col·laboració amb empreses locals.

La piscina aquest estiu comptarà amb quatre socorristes en plantilla que aniran rotant per garantir la seguretat en tot moment. Alhora s’ha ampliat la zona d’ombra i s’ha instal·lat una vela a la zona de taules.

Alhora, la piscina s’estrena enguany en normalitat absoluta ja que han desaparegut totes les restriccions covid, la limitació d’aforament als vestuaris i les parcel·les a la gespa.

Tot plegat, s’espera que les temperatures estivals siguen benignes i que la població puga gaudir de la instal·lació aquàtica el màxim possible.

Explora más

Vinaròs,ES
8:51 pm, September 18, 2022
temperature icon 23°C
L: 22° H: 23°
Feels like 23.06 °C nubes
Humidity 70 %
Pressure1015 mb
Wind 9 Km/h