Vilafranca ret homenatge als actors de La Vida pels seus 40 anys sobre l’escenari

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • Vilafranca viu aquest cap de setmana la festa de La Publicata en honor a Sant Antoni. Enguany es compleixen 40 des que Rafa Vicente, Ilde Fabregat, Santi Llopis i Ricardo Moliner donen vida als personatges principals de La Vida de Sant Antoni. Per aquest motiu han rebut un reconeixement de mans de l’alcaldessa de Vilafranca, Silvia Colom, i el regidor de Cultura, Óscar Tena. En l’homenatge no ha faltat l’homenatge als 25 anys que Emilio Escorihuela porta també sobre l’escenari.

Així mateix, la jornada d’ahir va estar marcada per l’eixida al monte per a buscar la ‘malea’, que va entrar al poble passades les 15h en l’acte de ‘l’Alto’ davant del Rellotge. El guarda, com diu la tradició, va intentar frenar la seua entrada perquè no es vestira la barraca. Després de la representació de la vida del Sant i del sainet ‘Tot el que relluis’, va arribar l’encesa de la barraca a la qual no va faltar la Diablera.

Aquest matí s’ha celebrat la missa en honor a Sant Antoni, la processó i benedicció dels animals, i la Ronda de Sant Antoni acompanyada pel Grup de Rondalla i Ball de Vilafranca i els cantadors Lorena Larrea Moya i Javier Lasmarias Gargallo. Durant la vesprada se celebra la subhasta, més coneguda com Almoneda. Els festejos de Sant Antoni 2023 a Vilafranca conclouran el diumenge 28 amb la subhasta dels troncs.

Explora más

Vinaros
4:21 am, February 23, 2024
temperature icon 11°C
L: 8° H: 11°
Feels like 9.74 °C nubes
Humidity 52 %
Pressure1007 mb
Wind 30 Km/h