Xaro Miralles va anunciar que no serà la candidata a l’alcaldia en les proximes eleccions

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • “Igual que una persona pren la decisió d’entrar a la política, és també licit pendre la decisió de deixar-la” va argumentar Miralles.

Els motius són simplement personals, no té cap intenció de presentar-se a cap altre cârrec polític. Simplement abandona la politica.

Durant l’assemblea, Miralles ha volgut agrair primer que res a Enric Escuder, per donar-li l’oportunitat d’entrar en política l’any 2007, així com a Pepe Sánchez i companys de les legislatures que van estar en l’oposició, on va poder aprendre el funcionament de l’Ajuntament.

També, per descomptat, als companys que l’han acompanyat les dues legislatures que ha estat governant com a Alcaldessa.

En les setmanes vinents, des del PSPV PSOE Benicarló, anunciarem qui serà el candidat o candidata que succeira a Miralles com a cap de lista en les eleccions vinents. Encara que, a la roda de premsa, l’alcaldessa ha anunciat que Ilde Año és l’únic membre del PSPV-PSOE Benicarló que ha mostrat, per ara, la seua intenció a succeir-la.

“Vull deixar clar que continuaré exercint com alcaldessa fins a l’últim dia igual que ho porto fent des del primer”, apunta l’alcaldessa.

Explora más

Vinaros
2:58 am, April 24, 2024
temperature icon 10°C
L: 8° H: 10°
Feels like 8.68 °C cielo claro
Humidity 58 %
Pressure1016 mb
Wind 41 Km/h