Xarrada d’Esther Vivas a Alcanar: “Mamà desobedient. Una mirada feminista a la maternitat”

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

El cicle “L’art d’educar amb amor i consciència”, organitzat per l’Ajuntament d’Alcanar, arriba a la cinquena edició. Un any més, hi participaran professionals de renom per a atansar les famílies i la comunitat educativa al món de la criança i l’educació positiva.

El dissabte 28 de maig, a les 11.30 h, la periodista i sociòloga Esther Vivas farà una xarrada a Alcanar en el marc del cinquè cicle ”L’art d’educar amb amor i consciència”. Vivas, col•laboradora en mitjans de comunicació i postgraus universitaris, escriu sovint sobre maternitats, part, violència obstètrica i lactància materna des d’una perspectiva feminista i ecologista. El seu darrer llibre és Mamà desobedient. Una mirada feminista de la maternitat.  A la conferència analitzarà què significa avui ser mare, quins són els prototips de maternitat hegemònics i per què la culpa és una constant en l’experiència materna.

Totes les xarrades tindran lloc al Casal Cívic Trinitari Bel, d’Alcanar. L’Ajuntament ha fixat un preu públic de 3 euros per entrada per a cadascuna de les conferències d’aquest cinquè cicle “L’art d’educar amb amor i consciència”. Les entrades es podran comprar el mateix dia de cada conferència. També hi haurà servei de guarderia.

En aquesta edició, novament, l’entitat Ameiba i les associacions de famílies de l’Escola Joan Baptista Serra i l’Institut Sòl de Riu han col•laborat amb l’Ajuntament d’Alcanar a l’hora de preparar la programació.

Xavi Forcadell, Esther Vivas, Daniel Gabarró, Jaume Funes i Anna Badia conformen els ponents d’aquesta cinquena edició. Podeu consultar la programació completa aquí. 

Explora más

Vinaròs,ES
8:13 pm, June 22, 2022
temperature icon 29°C
L: 28° H: 29°
Feels like 31.21 °C cielo claro
Humidity 61 %
Pressure1009 mb
Wind 18 Km/h