L’Ajuntament de Xert recupera infraestructures, camins i accessos afectats per les últimes pluges i continua treballant sense descans

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

 

 

Danys pel temporal

  • L’alcaldessa de Xert, Susana Sanz, informa que les actuacions continuen en tot el terme municipal a causa dels greus efectes ocasionats per les pluges en tota la localita
  • “Hem estat treballant durant tota la setmana per a intentar recuperar com més prompte millor la normalitat. Xert mai ha viscut un temporal com el registrat”, indica Sanz

L’Ajuntament de Xert recupera infraestructures, camins i accessos afectats per les últimes pluges i continua treballant sense descans perquè els veïns recobren la normalitat com més prompte millor.

L’alcaldessa de Xert, Susana Sanz, informa que les actuacions continuen en tot el territori municipal a causa dels greus efectes ocasionats per les pluges registrades fa una setmana en tota la localitat.

“Hem estat treballant durant tota la setmana per a intentar recuperar com més prompte millor la normalitat en el municipi, on els danys han sigut nombrosos. Xert mai ha viscut un temporal com el registrat”, indica l’alcaldessa, Susana Sanz.

“Durant tota la setmana el treball s’està centrant en la reparació de camins i accessos a finques així com en la reconstrucció de passos arrancats per l’aigua”, explica Sanz. A més, “també s’està treballant en els edificis municipals, en els quals la pluja ha causat danys de diferent consideració”, afig la alcaldessa.

L’Ajuntament de Xert estudia declarar zona catastròfica el municipi després que durant el divendres 18 i el dissabte 19 de novembre s’acumularen prop de 400 litres/metre quadrat en menys de 48 hores. “Estem treballant colze a colze amb els veïns amb l’objectiu que Xert recupere la normalitat el més ràpid possible”. “Estem realitzant una valoració del conjunt de danys ocasionats per la *DANA i estem en contacte amb tots els veïns per a avaluar els efectes d’aquest temporal tant a nivell privat com públic”, explica Sanz.

Explora más

Vinaros
8:37 pm, February 29, 2024
temperature icon 14°C
L: 13° H: 15°
Feels like 12.4 °C muy nuboso
Humidity 57 %
Pressure1012 mb
Wind 34 Km/h