Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Agatha Christie, la protagonista del Festival Xilòfag 2024

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • El festival omplirà Vilafranca de literatura entre el 19 i el 21 d’aquest mes.

El Festival Xilòfag 2024 arriba a Vilafranca entre els dies 19 i 21 d’abril. Enguany aquest tindrà com a temàtica general l’obra de l’autora Agatha Christie.

L’acte inaugural serà l’entrega de premis del concurs de relats i microrelats, que se celebrarà el divendres 19 a les 19 h a la Casa Social. En aquest acte es premiarà a Nira Tena com la guanyadora de la categoria infantil, amb el relat ‘El misteri del tren fantasma’; a Albert Prades, per ‘La tragèdia de la ceba’, com a guanyador de la categoria juvenil; i, per la categoria d’adults, es premiarà a Jorge Sorribes, per ‘L’irlandès’. Seguidament, en finalitzar l’entrega de premis tindrà lloc la projecció del documental ‘La Inglaterra de Agatha Christie’. A la nit, es durà a terme un sopar literari al Restaurant l’Escudella. En aquest, els i les assistents gaudiran d’una nit on, acompanyats del menjar, s’endinsaran en un viatge de misteri i novel·la negra.

Així mateix, el dissabte continuaran els actes amb la taula rodona ‘Hi ha un assassí entre nosaltres’, amb la participació de la psicòloga Berta Gil, el policia nacional Bruno Querol, l’escriptor de novel·la negra Valentí Miravet, la jutgessa Victoria Garcia, i la psiquiatra Nuria Monferrer. Després, el teatre Carles Pons acollirà l’espectacle ‘Te cuento una vida: Agatha Christie’, amb Veronica Penosi. Finalment, el dia es tancarà també amb un sopar literari a l’Escudella.

Finalment, el matí del diumenge es farà una visita guiada sobre ‘Violència i misteri a Vilafranca’ amb Guillem Monferrer, on es descobriran una varietat d’històries desconegudes i plenes de misteri del municipi. Així doncs, per tancar aquesta edició del festival, tindrà lloc l’espectacle ‘La Ratonera’ a la sala Carles Pons. Aquest donarà per finalitzada una edició del Festival Xilòfag plena de cultura i de germanor entre els i les participants amics de la literatura.

Explora más

Vinaros
8:25 am, May 28, 2024
temperature icon 20°C
L: 18° H: 20°
Feels like 19.59 °C nubes
Humidity 78 %
Pressure1020 mb
Wind 5 Km/h