Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Andrea Gombau Roda, nova dama del Círculo Mercantil y Cultural

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • Aquesta vesprada, en un acte celebrat al vestíbul del Círculo Mercantil y Cultural, s’ha presentat la nova dama d’aquesta associació per a la Fira i Festes de Sant Joan i Sant Pere de la ciutat de Vinaròs. Andrea Gombau Roda ha sigut l’agraciada amb aquest honor.

L’acte ha començat amb un discurs del nou president de l’associació, Toni Guillot, en el qual ha destacat com de complicat és dur una entitat tan important per a Vinaròs. A més ha volgut fer valer el pas de l’anterior presidenta, Cinta Griñó Ballester, la qual ha sigut homenatjada amb un ram de flors. Griñó, en el seu discurs, li ha donat el testimoni a Guillot, comentant que farà una excel·lent feina. Per acabar, li ha fet entrega del pin de l’entitat.

 

Seguidament ha tocat el torn d’homenatjar amb un ram de roses i amb el pin de l’associació a l’anterior dama del Círculo Mercantil i Cultural i reina de la Fira i Festes de Sant Joan i Sant Pere de l’any 2023, Maria Andreu Barró. En el seu discurs ha donat les gràcies a la presidenta anterior i al nou president per la feina, a més de comentar que segur que la nova dama farà una feina fantàstica a l’hora de representar a l’associació.

A continuació, ha tocat la presentació d’Andrea Gombau Roda davant de tot el públic com la nova dama. A més, ha estat obsequiada també amb un ram de flors i el pin de l’entitat, mentre rebia els aplaudiments pel part del públic assistent.

També ha intervingut l’alcadessa del poble, Maria Dolores Miralles, que ha volgut felicitar a Andrea Gombau i a la seva família, a més de posar en valor la feina tant de Cinta Griñó enfront de l’entitat i felicitar a Toni Guillot com a nou president.

Finalment, ha tingut lloc el parlament de la dama, Andrea Gombau Roda, que ha començat el seu discurs comentant que, emocionada, ha donat les gràcies als seus pares i en especial al seu abuelo, abuela i iaia per viure aquest moment al seu costat. Per finalitzar, ha dit que és un orgull ser la dama del Círculo Mercantil y Cultural i que espera representar a l’associació de la millor manera possible.

3
4
5
6
7
8
9
10
12
13
14
15
16
17
21
24
25
26
27
28
29
30

Explora más

Vinaros
11:23 am, July 24, 2024
temperature icon 32°C
L: 32° H: 34°
Feels like 39.32 °C cielo claro
Humidity 64 %
Pressure1018 mb
Wind 9 Km/h