Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Ares millorarà la canonada que comunica el brollador d’aigua amb els depòsits

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • La inversió s’aproximarà als 100.000 euros i serà finançada per la Diputació

L’alcalde d’Ares, José Luis Marqués i la tinenta d’alcalde, Esther Querol, s’han reunit aquest matí amb la presidenta de la Diputació de Castelló, Marta Barrachina.

En la trobada s’ha concretat la inversió pròxima als 100.000 euros per a millorar la canonada que uneix el brollador del Barranc dels Molins amb els depòsits que emmagatzemen l’aigua potable que es consumeix en el municipi.

L’alcalde i la tinenta d’alcalde han valorat que la Diputació es faça càrrec de la inversió, ja que l’ajuntament no disposa dels suficients recursos per a fer front a aquesta actuació.

José Luis Marqués ha assenyalat que la canonada està en mal estat, té obstruccions per la calç i presenta fugides. Amb la millora dels trams en pitjor estat s’aconseguirà aprofitar de manera més eficient el cabal que emana del brollador per a poder-lo emmagatzemar en els dos depòsits existents.

– Camions cisterna

Des de novembre Ares ja ha recorregut a més de 180 camions cisterna per a proveir-se d’aigua. Per l’escassetat de cabal de brollador els camions han de subministrar l’aigua al depòsit situat al castell.

En aquest sentit, l’alcalde també ha demanat ajuda a la Diputació per a finançar els transports d’aigua. Marta Barrachina li ha confirmat que en breu es publicaran les ajudes perquè els municipis puguen finançar el pagament d’aquest servei de camions cisterna, que suposen una important despesa per a un municipi amb 174 habitants, com és el cas d’Ares del Maestrat.

Explora más

Vinaros
10:58 am, July 24, 2024
temperature icon 31°C
L: 31° H: 32°
Feels like 35.17 °C cielo claro
Humidity 64 %
Pressure1018 mb
Wind 9 Km/h