Càlig celebrarà la Fira de Nadal els dies 10 i 11 de desembre

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • La plaça Diputació s’omplirà de paradetes amb productes nadalencs i a més s’oferirà una variada programació per a tota la família

L’Ajuntament de Càlig, amb la col·laboració de les entitats locals, celebrarà un any més la tradicional Fira de Nadal amb paradetes de productes de proximitat i nadalencs, a més d’oferir activitats per a tots els públics, jocs infantils i tallers. La plaça Diputació es decorarà per l’ocasió per tal de crear un bon ambient festiu i ajudar a incentivar les compres a la localitat.

Pel que fa a la programació, durant el cap de setmana del 10 i 11 de desembre s’oferiran una gran varietat d’activitats que aniran des de demostracions de gastronòmiques, fins a classes de zumba a càrrec de l’Associació Esportiva Mou-te. Tampoc faltaran les audicions de l’Escola de l’Agrupació Musical Vila de Càlig, ESMUCA, on els més petits demostraran la seua habilitat amb els instruments, que de ben segur faran les delícies dels assistents.

Una de les activitats més esperades serà la representació del Betlem Vivent per part del grup de teatre Corronconco, que una vegada més comptarà amb la participació de desenes de veïns i veïnes per a representar el naixement. Enguany com a novetat, dintre de la programació, es farà un mural gegant a càrrec de Tània Traver, promogut per l’àrea de joventut de la Mancomunitat del Baix Maestrat.

El regidor de Cultura, Oscar Anglés, agraïa la col·laboració de totes les entitats locals que faran possible la celebració de la Fira de Nadal. Segons indicava “gràcies a la feina conjunta amb l’Ajuntament es podrà oferir un cap de setmana ple d’activitats, al mateix temps que s’ajudarà a dinamitzar les compres en els comerços locals”.

Explora más

Vinaros
2:55 pm, March 9, 2023
temperature icon 21°C
L: 21° H: 22°
Feels like 20.46 °C nubes
Humidity 63 %
Pressure1010 mb
Wind 14 Km/h