Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Comencen les obres de la segona fase del carrer Zaporta

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • El trànsit estarà tallat a partir del dijous 14 de setembre i fins que finalitzen els treballs amb el nou paviment assentat.
  • L’actuació compta amb un pressupost de 119.000 euros i l’ajuda del Pla Avança de la Diputació de Castelló.

La segona fase de les obres del carrer Zaporta ha començat esta setmana amb la instal·lació provisional de la xarxa d’aigua. El dijous 14 de setembre entrarà a treballar la maquinària pesada per a retirar el paviment actual, per la qual cosa es tallarà el trànsit del carrer fins que acaben les obres. D’esta manera, s’inicia una actuació que pretén renovar les instal·lacions soterrades i el paviment del carrer des d’on va acabar la primera fase fins a l’encreuament amb el carrer del Pare Ramón Querol. Les obres compten amb un pressupost de 119.000 euros finançats amb l’ajuda del Pla Avança de la Diputació de Castelló i les portarà a terme la brigada d’obres del Centre Integrat de Serveis Econòmics (CISE).

El projecte té l’objectiu d’actualitzar completament les instal·lacions soterrades com són les de clavegueram, xarxa d’aigua potable i elèctriques, la qual cosa produeix una millora dels serveis i redueix les fuites. Pel que fa a l’acabat, el paviment serà empedrat igual que el de la primera fase de l’obra i donar uniformitat a l’espai. A més, està prevista en dues parts per a no tindre el carrer obert durant molt de temps.

L’alcalde de Morella, Bernabé Sangüesa, amb les competències d’Urbanisme i Vivenda, ha destacat que “han començat estes obres que duraran uns tres mesos si el temps permet que els treballs avancen amb fluïdesa”. L’edil ha explicat que “abans de començar les obres, ens hem reunit amb les veïnes i veïns del carrer Zaporta per a explicar el projecte detalladament i preveure les diferents problemàtiques que comporta una obra com l’accés dels vehicles a les cotxeres” i ha afegit que “qui hi necessite, comptarà amb places a l’aparcament de l’Albereda”. Finalment, també ha comentat que “com ja han fet en altres actuacions al poble, la brigada del CISE farà un excel·lent treball per a la millora d’este carrer”.

Explora más

Vinaros
7:24 am, July 16, 2024
temperature icon 23°C
L: 23° H: 25°
Feels like 23.64 °C cielo claro
Humidity 88 %
Pressure1014 mb
Wind 16 Km/h