Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Comissió d’avaluació i seguiment del contracte programa de serveis socials a Morella

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • Ha estat una reunió amb els i les tècnics del departament 01 format per les comarques de l’Alt Maestrat, el Baix Maestrat i Els Ports

La Sala del Justícia de l’Ajuntament de Morella ha acollit avui la primera comissió d’avaluació i seguiment del contracte programa del departament 01 amb els i les tècnics de serveis socials. El departament inclou estos serveis de les comarques del nord de Castelló; Alt Maestrat, Baix Maestrat i Els Ports. Aquesta ha estat encapçalada pel Director Territorial de Castelló de la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Luís Gómez, i els ha rebut l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés.

La regidora de Benestar Social, Malú Blasco, ha destacat que “els serveis socials són molt importants en una zona com la nostra amb alguns molt sol·licitats com el Centre de Dia, la residència o el servei de Teleassistència”. També ha remarcat “el departament de serveis socials de Morella i tota la comarca es presta des de la Mancomunitat Els Ports”.

Cal explicar que, el contracte programa és un conveni pluriennal que se signa entre la Generalitat Valenciana, ajuntaments i mancomunitats. A través d’este es financen serveis d’atenció primària de caràcter bàsic, així com els serveis de competència local de l’atenció primària de caràcter específic. A més, té l’objectiu de fixar les condicions de col·laboració interadministrativa i financera de serveis socials, així com les característiques de prestació i finançament dels serveis i programes en matèria d’igualtat que s’incloguen i establir els objectius, les actuacions, els indicadors, els mecanismes d’avaluació i el finançament d’aquests, de manera que permeten una major eficàcia i eficiència en la gestió d’aquests serveis i programes.

Explora más

Vinaros
10:39 pm, June 21, 2024
temperature icon 22°C
L: 22° H: 23°
Feels like 21.81 °C cielo claro
Humidity 67 %
Pressure1020 mb
Wind 17 Km/h