Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

El Consorci aprova amb caràcter retroactiu la pujada addicional del 1,5% dels salaris de 2022 als bombers de la Diputació

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • L’assemblea general d’alcaldes autoritza la licitació del contracte de personal i maquinària per a la conservació i execució d’infraestructures de prevenció i extinció d’incendis i altres actuacions en el medi rural

L’Assemblea General del Consorci de Bombers celebrada hui ha procedit a l’aprovació per unanimitat de tots els assistents d’una paga als treballadors de Bombers Diputació Castelló en la nòmina de novembre amb l’augment del 1,5% dels seus salaris corresponents a l’any 2022, tal com es va acordar en la Taula General de Negociació de la Funció Pública entre el Govern i els sindicats UGT i Comissions Obreres. Es tracta d’una paga única que té caràcter retroactiu i inclou els endarreriments del present exercici, consolidant la pujada per a l’any vinent.

D’altra banda, s’ha aprovat sense cap vot en contra la proposta d’autorització de la contractació anticipada de la maquinària per a la conservació i execució d’infraestructures de prevenció i extinció d’incendis forestals i altres actuacions en el medi rural, com les emergències generades quan es produeixen forts episodis de pluja. Es tracta d’un contracte per a dos anys, prorrogables altres dos, que ix a licitació per 612.000 euros en cadascun dels quatre exercicis.

Finalment, amb el vot unànime de tots els assistents s’ha autoritzat la contractació anticipada per 20.000 euros del servei tècnic per al manteniment del gestor de comunicacions.

Explora más

Vinaros
8:00 am, July 16, 2024
temperature icon 24°C
L: 23° H: 26°
Feels like 24.08 °C nubes dispersas
Humidity 81 %
Pressure1015 mb
Wind 17 Km/h