El Consorci de Bombers de la Diputació Provincial dona per estabilitzat l’incendi forestal de Toga

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

 

  • La presidenta de la Diputació, Marta Barrachina, s’ha desplaçat al municipi i ha destacat la gran faena realitzada per tots els efectius que ha permés donar per estabilitzat l’incendi
  • Quasi un centenar d’efectius de bombers treballen per aconseguir extingir un incendi que fins al moment ha cremat al voltant de 15 hectàrees.

El Consorci Provincial de Bombers ha donat per estabilitzat l’incendi forestal que s’ha originat esta matinada a Toga. La presidenta de la Diputació Provincial de Castelló, Marta Barrachina, s’ha desplaçat a la zona per a conéixer de primera mà la situació i com ha subratllat, “gràcies a la gran faena realitzada per part de tots els efectius del Consorci Provincial de Bombers de la Diputació de Castelló i de la Generalitat Valenciana, i l’evolució favorable del foc s’ha pogut donar per estabilitzat l’incendi”.

Quasi un centenar d’efectius i sis mitjans aeris estan treballant per a aconseguir controlar i extingir l’incendi i com ha afegit la primera presidenta de la Diputació, “continuaran treballant a la vesprada i nit per a aconseguir extingir-lo”. Fins al moment, l’incendi ha cremat al voltant de 15 hectàrees.

di-incendio Toga (1)
di-incendio Toga (3)

Explora más

Vinaros
1:00 am, April 16, 2024
temperature icon 17°C
L: 17° H: 17°
Feels like 16.56 °C cielo claro
Humidity 62 %
Pressure1018 mb
Wind 7 Km/h