Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

El ple aprova una moció del PVI per a dotar de més personal a la biblioteca

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • El ple de l’Ajuntament de Vinaròs ha aprovat amb el vot a favor de PP, PVI, C’s, TSV i les abstencions de PSPV, Compromís i edil no adscrit, una moció del PVI per a dotar de més personal indefinit a la biblioteca municipal i mantinga així el seu horari ampliat.

Maria Dolores Miralles, portaveu del PVI, va considerar que cal ampliar aquest servei amb una plaça indefinida i passar a 4 persones i no les 3 actuals a la biblioteca pública, edifici que va recordar que té 3 plantes i 1.000 metres quadrats, i que utilitzen unes 4.000 persones cada mes.

Per part de C’s, Manuel Herrera va dir que “hi ha una falta de plantilla, previsió, de treball i de planificació que estan pagant els usuaris de la biblioteca”. I va assenyalar que hi ha cada vegada més col·lectius “descontents amb la gestió municipal”.

Cecilia Pastor (TSV) va apuntar que el problema de falta de personal a la biblioteca “és endèmic” i va considerar que s’hauria de contractar més personal, “potser una plaça més”.

Lluis Gandia (PP) va dir que aquesta situació “demostra l’esgotament de l’equip de govern” i va assenyalar que va ser per la denúncia del PP que el govern local va realitzar gestions per a poder tornar a l’horari habitual. “L’equip de govern no va ser previsor, aquesta és la realitat, perquè no van tramitar amb anterioritat el contracte que mantenia l’horari i només ho van fer després de la nostra denúncia i les queixes dels usuaris”, va dir.

Gandia va lamentar que tots els grups lamenten la falta de personal quan en el ple anterior tots van aprovar la reducció horària setmanal dels funcionaris a 35 hores.

Fernando Juan (PSPV) va argumentar que la situació de la biblioteca va ser “sobrevinguda”, per la baixa d’un treballador del EMPUJU i per això es va iniciar una contractació de caràcter excepcional d’un conserge. “Quan vam tindre aquest conserge contractat vam poder tornar a l’horari ampliat, que vull recordar que no és el normal de la biblioteca”, va concloure.

Explora más

Vinaros
1:39 am, June 23, 2024
temperature icon 22°C
L: 20° H: 22°
Feels like 21.99 °C nubes
Humidity 53 %
Pressure1017 mb
Wind 19 Km/h