El PP eleva al ple de Morella la defensa de la ramaderia i l’agricultura com a bastions capitals de la seua economia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

Suport als sectors

  • El portaveu del PP, Jesús Ortí, presenta una iniciativa que defén el suport a les demandes i el pagament d’indemnitzacions als productes que han patit atacs en territori francés. “És urgent acabar amb les pràctiques deslleials que tant de mal fan”
  • La proposta incorpora un suport explícit al control cinegètic per a evitar danys agraris i ramaders, accidents de trànsit i contribuir a l’equilibri ambiental i l’economia rural. Així mateix, exigix aplicar el principi de reciprocitat a productes importats

El Partit Popular de Morella elevarà al pròxim ple de la corporació la defensa de la ramaderia i l’agricultura com a bastions capitals de la seua economia. Ho ha fet el portaveu del grup municipal del PP, Jesús Ortí, presentant una iniciativa que reclama el pagament immediat de les indemnitzacions als productes atacats en territori francés, la rebaixa d’impostos i costos del combustible, així com l’aplicació del principi de reciprocitat per a evitar competència deslleial.

Ortí també apel·la a la necessitat “d’aplicar un control cinegètic que evite danys en el camp i en les ramaderies, que atalle els accidents de trànsit i que contribuïsca, així mateix, a l’equilibri ambiental i l’economia rural”. “A Morella, com en molts municipis, la falta d’un control d’espècies provoca superpoblacions que ens fan mal. Mantindre l’equilibri de l’ecosistema és un deure de tots al qual des de l’ajuntament i les administracions competents hem de contribuir”.

La proposta presentada per Jesús Ortí reclama, així mateix, defendre davant el Govern de Sánchez la voluntarietat en l’aplicació de la llei de benestar animal de manera que els ramaders puguen triar lliurement la forma d’explotació ramadera que practiquen d’acord amb els requisits de sanitat animal i seguretat alimentària.

Des del PP de Morella, “sabem que estos sectors són garantia d’ocupació per a moltes famílies de la nostra ciutat i els seus pobles. I per això creiem que és un deure confirmar les seues demandes i treballar, des de la nostra posició, perquè els seus problemes siguen escoltats i es resolguen”. Perquè “som conscients que les despeses superen en molts casos els ingressos i que treballar en el camp o en una explotació ramadera requerix d’una vocació infinita”. “Cal implementar mesures capaces de legislar tenint en compte l’especificitat, temporalitat i estacionalitat d’estes activitats perquè hui els efectes d’un increment absurd dels costos de producció són desesperants”.

Finalment, Ortí ha manifestat que “el PP exercirà d’altaveu de les seues demandes davant el Govern de Sánchez, perquè creiem que hem de ser d’ajuda als qui amb el seu treball garantixen riquesa al nostre territori”, ha manifestat el portaveu del PP a Morella.

Explora más

Vinaros
2:54 pm, February 28, 2024
temperature icon 17°C
L: 13° H: 17°
Feels like 15.49 °C muy nuboso
Humidity 39 %
Pressure1016 mb
Wind 12 Km/h