Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

El projecte sostenible de Portell arriba a Galícia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • L’alcalde de Portell, Álvaro Ferrer, ha participat en la jornada ‘Comunitats Energètiques en el món rural: reptes, oportunitats i realitats. Formant a formadors i decisors’ celebrada en la Universitat de Vigo, Galícia.

“L’objectiu de la jornada era mostrar les oportunitats que s’obrin en el món rural gràcies a la transició energètica i la sostenibilitat ambiental” ha afirmat Ferrer. “Des de Portell hem explicat com va nàixer el nostre projecte ‘Portell, solidari i sostenible’, quin treball hem realitzat per a arribar on estem i quines dificultats hem trobat en el camí” ha afegit l’alcalde.

Álvaro Ferrer va formar part de la taula redona dedicada a les comunitats energètiques a la Comunitat Valenciana i a l’acció municipal com a motor de la transició energètica.

Així, les persones assistents van tindre l’oportunitat de conéixer com un xicotet poble dels Ports ha substituït les seues lluminàries tradicionals per noves de tecnologia LED, compta amb un sistema digitalitzat de control d’aigua, disposa d’una comunitat energètica i plaques solars per a proveir tant a edificis municipals com als habitatges particulars adherits, i té, per exemple, una xarxa de calor que funciona gràcies a la biomassa.

La nostra participació a Vigo demostra que ho estem fent bé. Portem anys apostant per la transició energètica i l’estalvi en el consum tant municipal com privat. Que ens hagen convidat a participar en la jornada és una mostra que el nostre projecte sostenible és de present i de futur, i s’ha convertit en un model a seguir per altres localitats” ha sentenciat l’edil.

Explora más

Vinaros
10:27 am, May 28, 2024
temperature icon 23°C
L: 21° H: 23°
Feels like 22.99 °C nubes
Humidity 69 %
Pressure1021 mb
Wind 12 Km/h