El PSOE tomba la proposta del PP en defensa de la cobertura sanitària de l’Hospital de Vinaròs

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

 

 

  • La iniciativa del Partit Popular a Morella és rebutjada per un alcalde que es nega a reconéixer la “greu i preocupant situació” de l’hospital de referència per a Morella
  • Per a Jesús Lecha, portaveu del PP, “és trist que iniciatives que tracten de lluitar per la salut dels nostres veïns acaben rebutjades amb l’únic objectiu de blanquejar al PSOE”

El PSOE de Morella, amb el seu alcalde al capdavant, ha decidit rebutjar la iniciativa del PP en defensa dels sanitaris de l’Hospital Comarcal de Vinaròs que fa quinze dies denunciaven en un comunicat la “greu i preocupant situació” del centre hospitalari.

La proposta recollia el comunicat emés el passat 10 de novembre pels caps de servei de l’Hospital de Vinaròs i remesa al Síndic de Greuges “reclamant una empara que no troben en el Consell del PSOE”. De fet, els propis professionals reconeixien com a “patètica”, la “inacció dels nostres responsables polítics que no semblen immutar-se davant la falta d’equitat en l’assistència sanitària que pateixen els habitants del Departament de Vinaròs respecte als ciutadans d’altres zones de la Comunitat Valenciana”, tal com assenyalaven en el comunicat els sanitaris.

Aquesta situació recollida en la proposta que el PP ha elevat al ple de l’Ajuntament de Morella ha rebut “una galtada més del PSOE”. “Neguen la major, rebutgen debatre una qüestió tan seriosa i vertebral com és el desmantellament sanitari d’aquest centre, i s’allunyen d’una realitat que els veïns de Morella i per extensió de tota la comarca, pateixen directament com un càstig més del PSOE”.

En opinió de Lecha, “aquest menyspreu cap a qüestions que vertebren el benestar i la qualitat de vida dels nostres veïns revela el vertader ADN del PSOE. Abans que atendre les urgències que són sinònim de vida per als nostres veïns, es dediquen a blanquejar la nefasta gestió de les seues sigles i emparen al seu major artífex, Ximo Puig. El seu rebuig a la nostra moció replica l’abandó que el passat 5 de novembre, en el cim d’alcaldes, va exhibir l’alcalde de Morella. Ni un sol esment a la crítica situació de la sanitat a la nostra comarca”, lamenta Lecha.

En el PP, ha conclòs Lecha, “continuarem defensant els interessos dels nostres veïns. Treballant per l’única cosa que importa, que és la salut, i reclamant fets front a propaganda i promeses incomplides. Perquè la situació de caos a la qual el PSOE ha portat a la nostra sanitat és un mal directe a la vida. Mai abans s’havien lesionat tant els drets dels nostres veïns i s’havia atacat de forma tan directa a la salut de les famílies. Estem preparats per a revertir-ho en favor dels ciutadans”, ha conclòs el regidor i portaveu del PP a Morella.

Explora más

Vinaros
3:42 pm, November 24, 2022
temperature icon 18°C
L: 18° H: 18°
Feels like 17.48 °C algo de nubes
Humidity 66 %
Pressure1017 mb
Wind 10 Km/h