Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Els consultoris de Xiva, Ortells, Vallibona i Castell de Cabres es reobren demà

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • Aquestos consultoris auxiliars, dins de la Zona Bàsica de Salut de Morella, van tancar durant uns dies a causa de la situació amb la COVID-19 i l’afecció al personal sanitari
    • Les consultes es realitzaven telefònicament i es van atendre les urgències, de manera que es cobrien les necessitats dels i les pacients
      Actualment, Morella compta amb 58 casos positius de COVID-19

Des del Centre de Salut de Morella s’ha informat l’ajuntament que, a causa de la millora de la situació sanitària i la recuperació de part de l’equip sanitari, els consultoris auxiliars de la Zona Bàsica de Morella, com són els de Xiva, Ortells, Vallibona i Castell de Cabres, recuperen l’activitat presencial. Cal recordar que, el passat 14 de gener, la situació sanitària de la COVID-19 obligava a la Zona Bàsica de Salut de Morella a donar atenció telemàtica en aquestes consultes per la situació extraordinària d’elevada incidència en la zona en les últimes setmanes. Durant estos dies que els consultoris estaven tancats, s’han atés les urgències, així com la resta de necessitats dels i les pacients a través dels diferents canals de comunicació.

La regidora de Promoció de la Salut, Malú Blasco, ha destacat que “els serveis mèdics fan un magnífic treball i estem en constant coordinació durant tota la pandèmia”. L’edil ha explicat que “durant estes setmanes s’ha fet un gran treball per suplir que no pogueren estar oberts els consultoris auxiliars i, ara, ens alegrem que tornen a la normalitat”.

Dades de la COVID-19 a Morella

Actualment, a Morella hi ha 58 casos positius de COVID-19. Aquesta xifra ha descendit en les últimes actualitzacions, quan va arribar a un pic de 141 el passat 10 de gener. Així, el Centre de Salut de Morella continua amb els treballs de seguiment d’aquestos casos, així com amb el bon ritme de la vacunació amb la tercera dosi en els diferents rangs d’edat.

Explora más

Vinaros
10:38 am, July 24, 2024
temperature icon 33°C
L: 33° H: 34°
Feels like 39.53 °C cielo claro
Humidity 64 %
Pressure1018 mb
Wind 9 Km/h