Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Es fa evident la situació de paralització i falta de projecte d’Independents per Morella

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • La liquidació negativa del pressupost 2023 presentada, que mai havia passat, constata la falta de capacitat per obtenir recursos en els 10 mesos que porten al govern
  • Això es suma a que per primera vegada en democràcia Morella no tinga tampoc pressupost de l’any, com venim denunciant des de fa mesos
  • El deute de la Generalitat Valenciana no para d’augmentar amb més d’1 milió d’euros i es suma a la paralització de projectes

En el ple ordinari celebrat ahir es va constatar la situació de paralització i col·lapse que l’equip de govern d’Independets per Morella, amb el suport del PP, estan portant a l’Ajuntament.

En el ple es va donar compte de la liquidació del pressupost de 2023 que és negativa en més de 500.000€. És un fet que no s’havia produït mai ja que no sols la de 2022 sinó durant tota la passada legislatura havia sigut sempre positiva. Estes xifres demostren, entre altres qüestions, la falta de capacitat per aportar recursos i impulsar projectes a Morella per part del govern actual que ja porta 10 mesos al front de l’ajuntament i que pot suposar la presa de mesures molt negatives per a la població.

Això es suma, com venim denunciant des de finals de 2023, a la falta de tindre un pressupost aprovat per a 2024, sent responsabilitat exclusiva del govern municipal qui no ha fet els deures. Este fet provoca l’haver tingut que prorrogar els comptes de 2023 i que per tant, entre altres aspectes, ara mateix no es dispose de diverses partides pressupostàries per realitzar inversions o que estiguen paralitzats tots els convenis de les associacions quan el propi alcalde traslladava un ple darrere un altre ‘’que els anava a firmar de forma immediata’’.

A la vegada, en estos 10 mesos, i amb l’entrada del PP i VOX a la Generalitat Valenciana, el deute amb els ajuntaments no para d’augmentar, sent de més d’un milió d’euros de projectes de 2023 i a la vegada es paralitzen ajudes i subvencions.

Des del del PSPV Morella, el seu portaveu Rhamsés Ripollés, es destaca que ‘’hem estat molts anys governant i, fins i tot en situacions complexes com la pandèmia o la crisis econòmica, mai ha passat açò. Independents per Morella porten 10 mesos governant i la situació de paralització a la que ens estan duent com a poble és preocupant i va més enllà inclús del tema econòmic. El seu treball permanent són les excuses , tirar les culpes als governs anteriors, la inacció i estar en mans del PP? Com hem dit, des del primer dia, el grup municipal socialista està a la seua disposició per fer front a les limitacions, a la falta d’iniciativa i aportar’’.

Explora más

Vinaros
9:37 am, May 28, 2024
temperature icon 22°C
L: 21° H: 22°
Feels like 21.84 °C nubes
Humidity 69 %
Pressure1021 mb
Wind 12 Km/h