La Conselleria d’Infraestructures presenta els diferents projectes de millora de carreteres dels Ports

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • El principal a Morella és la remodelació de l’accés nord a la ciutat des de Santa Llúcia fins a Sant Miquel
  • La consellera i l’equip tècnic s’han reunit amb l’equip de govern per explicar l’estat del projecte i els diferents aspectes a tindre en compte

La consellera de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori, Salomé Pradas, ha presentat avui els diferents projectes de millora de carreteres a la comarca dels Ports des de Morella. A més, junt amb l’equip tècnic, s’ha reunit amb l’alcalde de Morella, Bernabé Sangüesa, i altres regidores i regidors del consistori per a explicar la iniciativa que afecta a la ciutat. Així, des de la
conselleria s’han iniciat els treballs d’estudi per a la redacció del projecte de millora de l’entrada nord al municipi des de l’N-232, el qual abraça el tram de carretera municipal des de Santa Llúcia fins a Sant Miquel.

Esta actuació es troba en el seu tram inicial amb l’estudi del terreny i la zona on s’ubica el vial. Així, es tracta de 350 metres de carretera, la qual és el principal punt d’accés a Morella. Aquest presenta una orografia singular amb un gran desnivell, així com cal tindre en compte el patrimoni arquitectònic i històric que l’envolta amb l’aqüeducte del segle XIV, així com les muralles i les torres de Sant Miquel, les vistes i les proteccions mediambientals.

Sangüesa ha volgut “agrair la visita de la consellera i que ja hagen introduït als pressupostos de la Generalitat la redacció del projecte de millora i ampliació de l’accés des de l’N-232 a Morella passant per l’aqüeducte i ermita de Santa Llúcia” així com a “el diputat autonòmic i regidor, Jesús Lecha, i al regidor, Jesús Ortí, pel seu interés i la força que han fet per a tirar endavant esta iniciativa”. L’edil també ha explicat que “des de l’ajuntament treballarem colze a colze amb la Conselleria d’Infraestructures, així com la de Cultura per a donar la millor solució a este accés, que és molt complicat i hem de ser conscients que tardarà temps a solucionar-se”.

A més de l’actuació prevista a Morella, des de la Sala del Justícia de l’Ajuntament de Morella, s’han exposat la resta de projectes que es pretenen desenvolupar als Ports. Hi Premsa de l’ajuntament de Morella Tel. 648 71 11 96 · [email protected] · www.morella.net ha projectes de reforç del ferm a les carreteres CV-14, CV-15, CV-124, CV-125 i CV-173 i afecten a Ares del Maestrat, Vilafranca, Castellfort, Portell, Cinctorres i Forcall. També a la CV-12 amb l’ampliació de les cunetes per a millorar la seguretat.

Explora más

Vinaros
2:23 pm, February 28, 2024
temperature icon 16°C
L: 13° H: 16°
Feels like 14.88 °C nubes
Humidity 39 %
Pressure1016 mb
Wind 13 Km/h