La Generalitat tramita la concessió de les llicències ambientals i d’obres del centre de salut integral de Vinaròs

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • La Generalitat Valenciana ha sol·licitat la concessió de la llicència ambiental i la concessió de la llicència d’obres del centre de salut integral que ha de construir l’administració autonòmica en els terrenys situats en l’avinguda Leopoldo Querol.

El primer tinent d’alcalde i regidor d’Urbanisme, Marc Albella ha recordat que la licitació està prevista per al primer trimestre de l’any i l’inici de les obres durant el primer semestre d’aquest 2023.

El centre, com va explicar en la seua recent visita el conseller de Sanitat Universal i Salut Pública, Miguel Mínguez, comptarà amb sis consultes de Medicina Familiar, sengles d’Infermeria, dues consultes polivalents, Àrea de Pediatria, consulta i sala tècnica d’Oftalmologia, consulta de Traumatologia, sala de cures, sales d’extraccions i tractaments, així com una altra sala per a realització de proves diagnòstiques.

A més, està previst que hi haja Unitat de Salut Mental adult/infantil. Prestarà servei en horari de matí i vesprada, i serà PAC en horari de 15 h a 08 h en dies laborals i les 24 hores en festius.
L’edifici està organitzat en quatre blocs connectats en la seua zona central, i amb patis que permeten la ventilació i il·luminació de totes les estancies. A més, la construcció està configurada per a permetre futures ampliacions.

Explora más

Vinaros
8:48 pm, September 13, 2023
temperature icon 23°C
L: 22° H: 23°
Feels like 23.35 °C cielo claro
Humidity 80 %
Pressure1018 mb
Wind 7 Km/h