La magdalenera, Paula Pegueroles, entra a formar part de la Banda Simfònica de Dones de la FSMCV

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • L’Agrupació Musical Santa Magdalena està d’enhorabona, ja que la jove percussionista, Paula Pegueroles Bou, ha entrat a formar part de la Banda Simfònica de Dones de la FSMCV, formació que es compon de prop de 70 músiques procedents de societats musicals de la Comunitat Valenciana, amb edats compreses entre els 17 i els 60 anys.

Paula Pegueroles iniciava els seus estudis musicals, en l’especialitat de percussió, en l’Agrupació Musical Santa Magdalena i ara contínua la seua formació acadèmica en el Centre Superior de Música Jam Session, de Barcelona, en l’especialitat d’interpretació de música moderna (bateria).

La Banda Simfònica de la FSMCV va ser creada en 2015 per a situar en el primer pla de l’escena musical una formació íntegrament de dones, com a reconeixement al treball de tantes intèrprets, directores, compositores i gestores culturals silenciades durant segles. Aquesta formació comença la seua temporada 2024 amb tres concerts que li portaran a recórrer diversos punts de la geografia valenciana durant el mes de març, celebrats entorn del Dia Internacional de la Dona.

Des de l’Ajuntament de Santa Magdalena felicitem a Paula Pegueroles i a l’Agrupació Musical del municipi i els animem a continuar lluitant pel foment de la música de banda.

Explora más

Vinaros
12:57 am, April 16, 2024
temperature icon 17°C
L: 17° H: 17°
Feels like 16.56 °C cielo claro
Humidity 62 %
Pressure1018 mb
Wind 7 Km/h