La Rondalla de Morella celebra el seu 30 aniversari el dissabte

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • El Teatre Municipal acollirà aquesta actuació tan especial a les 19.00 hores
  • L’associació Swing i au celebra el seu cap de setmana a la ciutat i la Fàbrica Giner

La Rondalla de Morella celebra el seu 30 aniversari i, amb aquest motiu, oferirà un concert el dissabte 30 de juliol. El Teatre Municipal acollirà aquesta actuació prevista per a les 19.00 hores. Cal recordar que, la Rondalla és una associació molt participativa en les activitats de Morella i les festes d’Ortells, Xiva, La Pobleta i Herbeset.

La regidora de Cultura, Rocío Querol, ha volgut “felicitar a la Rondalla per la seua llarga trajectòria i complir 30 anys plens de música i cultura”. L’edil ha explicat que “és una associació molt activa que participa amb la Corronquina al Sexenni, el dia de la Gent Gran o les festes de Xiva, Ortells, Hebeset i La Pobleta” i ha afegit que “els desitgem que seguisquen complint anys i concerts”. Finalment, Rocío ha aprofitat per a “animar a totes i tots a disfrutar del concert del dissabte, que segur serà molt especial”.

Morella swing weekend

L’associació Swing i au celebra aquest cap de setmana el Morella swing weekend. D’aquesta manera, han preparat diferents activitats relacionades amb la cultura del swing a Morella i la Fàbrica Giner. Tallers, concerts, classes que es combinen amb festes i altres activitats d’oci per a disfrutar de tot el cap de setmana. A més, el dissabte a partir de les 13.00 hores, la Plaça Colom acollirà en clandestí i concert de Cor de fusta com una activitat al carrer on es mostra aquesta cultura a la població.

Explora más

Vinaròs,ES
12:51 am, September 23, 2022
temperature icon 21°C
L: 21° H: 21°
Feels like 21.23 °C nubes dispersas
Humidity 69 %
Pressure1019 mb
Wind 3 Km/h