L’Ajuntament de Morella consulta a la població els festius de l’any 2024

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • Les veïnes i veïns podran votar un dia festiu demà a través d’una enquesta digital, així com aportar més dates de les que proposa el consistori
  • La proposta resultant es traslladarà al ple ordinari del mes de novembre.

L’Ajuntament de Morella publicarà demà una enquesta perquè la ciutadania trie un dels dos dies festius locals de l’any 2024. Així, la proposta que resulte, es traslladarà al pròxim ple municipal que tindrà lloc este mes de novembre. Les dates proposades són el divendres 5 de gener, el dilluns 8 de gener, el dijous 28 de març, el dimarts 27 d’agost, el dilluns 21 d’octubre, el dijous 31 d’octubre i el dijous 5 de desembre. A més, a través del formulari els veïns i veïnes podran aportar altres dates.

Aquesta és la primera consulta popular de les moltes que volem portar a terme. Des de l’equip de govern creiem que s’ha d’anar obrint el govern municipal a la decisió de la ciutadania a través de consultes en diferents àmbits. Aquesta, potser, és la inicial i la prova per a millorar les propostes en els pròxims mesos” ha explicat l’alcalde de Morella, Bernabé Sangüesa. A més, el primer edil ha assegurat que “no són enquestes vinculants, però sí que ens marcaran, a la corporació, cap on han d’anar les decisions, ja siguen més senzilles com aquesta, o altres temes més importants que estem preparant per als pròxims mesos. Ara és molt important la participació dels morellans i morellanes en una enquesta que es fa en un minut”.

Tradicionalment, els festius locals de Morella són el 7 de gener i el 26 de desembre. L’any 2024 conservarà el segon, ja que és dijous, però canvia el primer perquè cau en diumenge. El 7 de gener és el dia de Sant Julià, patró de la ciutat amb missa, processó i la celebració de l’acte cívic de lliurament de la Creu de Santa Llúcia. El 26 de desembre, les veïnes i veïns de Morella celebren el segon dia de Nadal, conegut popularment com Nadalet.

Explora más

Vinaros
6:15 pm, February 29, 2024
temperature icon 17°C
L: 17° H: 18°
Feels like 16.82 °C muy nuboso
Humidity 64 %
Pressure1011 mb
Wind 14 Km/h