L’Ajuntament de Morella ultima la nova pista esportiva exterior amb el formigó, tancaments i adequació dels voltants

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • Este projecte, junt amb les millores de la Piscina Municipal, compten amb un pressupost de 200.000 euros i l’ajuda del Pla Avança
  • Avui i demà es porten a terme les tasques de formigonat de la pista i, posteriorment, es col·locarà el material esportiu i les baranes i elements de protecció, així com es plantaran arbustos i arbres.

La nova pista esportiva de Morella arranca la recta final dels treballs de construcció amb el formigonat de la zona. Estes tasques es portaran a terme entre avui i demà i, posteriorment, s’equiparà amb el material esportiu, les baranes i altres proteccions necessàries per al seu ús. Finalment, l’Ajuntament de Morella plantarà arbustos i arbres que serviran per a subjectar el terreny inestable sobre el qual s’assenta esta nova infraestructura i donar ombra a la zona. A més, tot i que no estava previst en el projecte inicial, s’han col·locat conduccions subterrànies per a instal·lar enllumenat i un punt d’aigua potable i reg. La pista serà un espai obert 24 hores destinat, principalment, com a zona de jocs per a les xiquetes i xiquets.

La construcció d’esta pista comparteix finançament amb la millora de les instal·lacions de la Piscina Municipal, i compta amb un pressupost de 200.000 euros. Es realitza a través del Pla Avança de la Diputació de Castelló per a la construcció i formigonat i després s’utilitzaran fons propis per a altres acabats i condicionament de tot l’espai on s’ubica.

L’alcalde de Morella, Bernabé Sangüesa, ha destacat que “avui han començat els treballs de formigonat i s’ha optat per col·locar una bona capa perquè els moviments de terra d’esta zona no afecten a la pista i que dure molts d’anys ja que, des que es va fer el desmonte al mes de febrer ja ha mogut en diversos punts fins a 30 o 40 centímetres”. L’edil ha explicat que “s’ha aprofitat per a fer un zuncho, el qual no estava previst, i enfortir la pista, així com posar els tubs per on passaran després les instal·lacions de llum i aigua. Tot això encareix un poc l’obra però ens evitarà haver de fer-ho en un futur per un altre punt complicant les instal·lacions”.

Sangüesa ha comentat que “els treballs de formigonat i instal·lació de les baranes acabaran en els pròxims dies i després es faran altres treballs d’adequació de la zona amb un camí d’accés a peu i arbustos que assenten i subjecten el terreny”.

Explora más

Vinaros
12:47 am, April 19, 2024
temperature icon 12°C
L: 12° H: 12°
Feels like 10.78 °C cielo claro
Humidity 75 %
Pressure1022 mb
Wind 10 Km/h