L’audició de l’Escola de Música de Morella tindrà lloc aquest cap de setmana

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • Aquestes se celebraran el dissabte 28 i diumenge 29 al Teatre Municipal a les 19.00 hores
  • L’Escola de Música ha comptat aquest curs amb 101 alumnes de diferents instruments

L’Escola de Música de Morella celebrarà aquest cap de setmana les audicions de final de curs al Teatre Municipal. Així, els i les 101 alumnes d’aquesta, mostraran el seu aprenentatge amb els instruments tant el dissabte 28 com el diumenge 29 de maig a les 19.00 hores. Cal recordar que l’Escola de Música compta amb diferents assignatures com dolçaina, tabal, piano, guitarra, trombó, bombardí, tuba, clarinet, oboè, saxòfon, percussió, banda juvenil i llenguatge musical.

La regidora de Cultura, Rocío Querol, ha destacat que “l’Escola de Música és un servei bàsic per a la cultura i l’educació musical a Morella, el qual té molta acceptació i compta amb més de 100 alumnes cada curs”. L’edil ha explicat que “ara ha finalitzat el curs i durant el cap de setmana tindran lloc les audicions on l’alumnat mostra tot el que ha aprés en les diferents assignatures i instruments que s’imparteixen en aquesta”. A més, ha comentat que “amb el curs acabat, s’iniciaran els preparatius per a albergar el curs 2022-2023 i iniciar el període d’inscripció al mes de setembre”. Finalment, ha volgut “agrair la implicació del professorat a l’hora d’ensenyar música en aquest servei, així com als i les alumnes que cada any s’inscriuen per aprendre”.

Cal recordar que, actualment, s’han iniciat les obres de recuperació del Colomer Zurita amb per albergar l’Escola de Música en el seu interior. A més, comptarà amb espais per a les associacions musicals locals com l’Associació Musical Mestre Candel, els Gaiteros de Morella i la Rondalla.

Explora más

Vinaròs,ES
10:38 pm, September 18, 2022
temperature icon 22°C
L: 21° H: 22°
Feels like 22.51 °C nubes
Humidity 72 %
Pressure1016 mb
Wind 8 Km/h