Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Les festes d’agost de Morella tindran lloc del 4 al 13 d’agost

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • A causa de la celebració de l’Anunci del 55 Sexenni el 27 d’agost, s’avancen les festes de Sant Roc del que és tradicional
  • Les dues setmanes entre ambdues festes permetran realitzar les tasques prèvies necessàries per a celebrar la gran batalla de confeti

L’ajuntament de Morella va aprovar ahir les dates de les festes d’agost, les quals tindran lloc des del 4 fins al 13. Aquestes s’avancen respecte a altres anys a causa de la celebració de l’Anunci del 55 Sexenni del diumenge 27 d’agost. D’aquesta manera, es planifiquen també totes les tasques prèvies a cadascuna de les festivitats programades. A més, durant les setmanes que queden del mes d’agost, hi haurà altres activitats culturals.

La regidora de Cultura i Festes, Rocío Querol, ha destacat que “en els anys d’Anunci i Sexenni, avancen les festes d’agost per a tindre temps de realitzar tots els preparatius d’unes festivitats tan importants i úniques”. L’edil ha explicat que “ara hem aprovat les dates de les festes i treballem en la programació que anunciarem més endavant amb totes les jornades culturals i activitats que hi haurà durant el mes d’agost”. Finalment, ha explicat que “anunciem aquestes dates prompte també perquè la gent tinga temps de planificar les vacances i disfrutar de Morella i les seues festes”.

L’Anunci del 55 Sexenni

L’Anunci serà la festa principal de Morella durant l’any 2023 i arrancarà l’any del 55 Sexenni, festes majors de la ciutat en honor a la Mare de Déu de Vallivana. Aquesta se celebrarà el diumenge 27 d’agost i és coneguda per la gran batalla de confeti amb més de 60 tones de papers de colors que inunden tot el poble i on s’impliquen totes les veïnes i veïns. Està previst que la desfilada de disfresses compte amb més de 1.500 persones i 40 carrosses, fabricades de manera artesanal. A més, atrau 40.000 visitants que s’apropen a Morella per a disfrutar d’un dia únic.

Explora más

Vinaros
11:10 pm, June 21, 2024
temperature icon 21°C
L: 21° H: 22°
Feels like 21.2 °C cielo claro
Humidity 67 %
Pressure1020 mb
Wind 17 Km/h