Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Marta Barrachina alça la veu per la província “per a demanar igualtat d’oportunitats enfront de l’oblit amb el qual Sánchez castiga a Castelló”

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

Ruta per la Igualtat

  • La presidenta provincial del PPCS acompanya al portaveu del Grup Parlamentari del PP en el Congrés, Miguel Tellado, que visita Castelló en el marc de la Ruta per la Igualtat, campanya organitzada pel PP per a defendre els drets sense ideologies
  • Pedro Sánchez ve a Castelló en Falcon però amb les mans i les maletes buides per a esta província. Perquè mentres ell dorm tranquil en la Moncloa, el sector ceràmic de la província de Castelló patix insomni per la falta d’ajudes”
  • Els castellonencs mereixen aspirar als mateixos recursos i veure protegits els mateixos drets que la resta d’espanyols. Perquè tots som iguals”, subratlla Marta Barrachina”
  • El suport a la ceràmica, als sectors primaris, així com la inversió en la costa, en seguretat, infraestructures i el finançament just copen les demandes del PPCS

La presidenta del Partit Popular a la província de Castelló, Marta Barrachina, ha defés hui “les inversions que mereixen els castellonencs enfront del maltractament del Govern de Sánchez”. Ho ha fet al costat del portaveu del Grup Parlamentari del PP en el Congrés, Miguel Tellado, qui ha visitat la ciutat amb motiu de la Ruta per la Igualtat, la campanya que a nivell nacional ha organitzat el PP per a defendre els drets sense ideologies. En l’acte també ha participat la presidenta del PP de la ciutat de Castelló, Begoña Carrasco.

La presidenta provincial del PPCS, Marta Barrachina, ha destacat que “els castellonencs mereixen aspirar als mateixos recursos i veure protegits els mateixos drets que la resta d’espanyols. Perquè tots som iguals malgrat que hi haja qui, des del púlpit de la presidència del Govern d’Espanya, tracte d’imprimir diferències ideològiques per interés propi, com ha fet Pedro Sánchez”.

Perquè tal com ha relatat, “mentres Pedro Sánchez ve a Castelló en Falcon, ho fa amb les mans i les maletes buides per a esta província. Perquè mentres ell dorm tranquil en la Moncloa, el sector ceràmic de la província de Castelló patix insomni per la falta d’ajudes”.

Per a Marta Barrachina, “el poder de Castelló l’admira el món amb una ceràmica que és líder internacional. Una indústria que és sinònim d’investigació, qualitat i avantguarda, som exemple i model de riquesa no sols per a les més de 70.000 famílies que empra el sector de manera directa, indirecta o induïda, sinó reforçant el múscul de la nostra Comunitat Valenciana i fent gran a Espanya”.

Hui continuem esperant la crida del ministre d’Indústria, Jordi Hereu, al qual el passat 16 de gener li vam sol·licitar una entrevista. També la crida d’Óscar Puente, ministre de Transports, perquè sense el treball d’estos professionals no travessem fronteres. Són fonamentals”, ha declarat la líder dels populars.

El món rural, orgull

En la seua intervenció, Marta Barrachina ha defés amb orgull “el món rural”. “Soc de poble, un poble meravellós com és Vall d’Alba, i crec en eixe interior que cultiven agricultors, acaronen ramaders i protegixen els pescadors d’esta mar Mediterrània que banya les nostres costes”. “Defendre a les més de 30.000 famílies implicades en estos sectors és protegir la nostra província. I no ens callarem davant el calvari al qual el PSOE sotmet a estos sectors primaris vertebrals per al nostre territori”.

Un Mediterrani que a més de font d’aliment és recurs turístic, “el que empra milers de famílies que viuen d’un sector que és riquesa per al conjunt de Castelló. Hui, lamentablement, veiem com l’erosió socialista guanya terreny enfront de la inversió que el PP defén. I les cartes de Pedro Sánchez arriben als habitatges de primera línia de costa, eixes que recorden una història recent que desitgem preservar, amb l’únic desig de reduir-les a rebles”.

Cada dia que passa és un dia que perd la nostra costa”, lamenta Marta Barrachina. “Però sembla que a Sánchez només el preocupa l’amnistia i les eleccions catalanes. Mentres, ens nega un pressupost que seria garantia d’inversió per a frenar l’erosió en la costa”, ha afegit.

Des del PPCS, ha assenyalat la presidenta provincial, “plantem cara a este castic, un calvari injust enfront del qual ens rebel·lem. I ho fem amb arguments de pes perquè no sols ens neguen futur i desenvolupament. Ens neguen una cosa tan bàsica com la seguretat perquè no hi ha inversió per a les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat i en el PP volem protegir als qui ens protegixen”.

La presidenta provincial del PPCS ha defés la inversió en les casernes de Nules, Onda, Almassora, Vilafranca o Benicàssim, al mateix temps que ha reclamat la construcció de la comissaria del Cos Nacional de Policia a Vila-real. “Ens fan falta menys promeses i més fets. Perquè a Sánchez ja ho coneix tota Espanya, la seua paraula és sinònim de traïció”.

Nosaltres complim. Els veïns de Castelló poden confiar en el treball responsable, compromés i seriós, el que definix la identitat del Partit Popular i que garantix la igualtat entre territoris. Perquè això va de defendre drets enfront dels qui sembren diferències per ideologies”, ha conclòs Marta Barrachina.

Per part seua, la presidenta local del PP, Begoña Carrasco, ha declarat que “el que passa en el Govern d’Espanya, ens afecta a Castelló. Les prebendes que s’aproven des de Moncloa per a Catalunya i el País Basc, ens afecten els castellonencs, perquè ens convertixen en ciutadans de segona”.

En este sentit, “alçarem la veu, una i mil vegades, per a exigir el que ens correspon, i per a contribuir des de Castelló al fet que les hores de Pedro Sánchez com a president estiguen comptades, perquè els castellonencs, i els espanyols, no ens podem permetre ni un dia més tindre un president que esmente, que està sota sospita de corrupció i que és una marioneta en mans de partits independentistes”.

Explora más

Vinaros
11:15 am, July 24, 2024
temperature icon 32°C
L: 32° H: 34°
Feels like 37.88 °C cielo claro
Humidity 64 %
Pressure1018 mb
Wind 9 Km/h