Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Marta Barrachina reclama al Govern d’Espanya “menys ocurrències i més ajudes reals” per a blindar el futur de la ceràmica

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

 

En defensa de més de 70.000 famílies

  • La presidenta del PPCS, Marta Barrachina, apel·la al “sentit comú” enfront de “les coses fantàstiques de la vicepresidenta del Govern d’Espanya, Yolanda Díaz” que es despatxa anunciant la seua intenció de “reconvertir el sector” perquè “siga verd”
  • Marta Barrachina reclama “ajudes reals immediates” perquè “este sector medul·lar de la nostra economia porta massa temps esperant els fons que Europa avala i altres països ja han injectat al seu sector”. “El nostre suport és total a la ceràmica”

La presidenta provincial del Partit Popular a la província de Castelló, Marta Barrachina, ha reclamat al Govern d’Espanya “menys ocurrències i més ajudes reals” per a blindar el futur de la ceràmica.

La líder dels populars a la província ha fet estes manifestacions en relació a les declaracions fetes per la vicepresidenta del Govern d’Espanya, Yolanda Díaz, qui ha manifestat el seu desig de “reconvertir el sector” perquè “siga verd”.

“El que ha de fer este Govern, en mans de Pedro Sánchez, “és injectar ajudes reals immediates a un sector medul·lar de la nostra economia que porta massa temps esperant els fons que Europa ha avalat i que altres països ja han injectat amb màxims a les seues empreses”. “El nostre suport és total a la ceràmica”.

Per a Marta Barrachina, les declaracions de Yolanda Díaz “només demostren el desconeixement de qui governa”. “No és la primera vegada que la vicepresidenta del Govern d’Espanya i el seu partit han demostrat que manquen d’empatia amb les empreses privades que són les que de veritat generen ocupació i oportunitats al nostre país”. “Perquè només així s’entén que en l’actualitat la indústria ceràmica continue esperant un compromís real i ferm amb la seua activitat que seguix sense arribar”. “Només així s’entén que el ministre d’Indústria, Jordi Hereu, al qual li reclamem el passat 16 de gener una entrevista, continue donant la callada per resposta”, ha lamentat la presidenta provincial del PPCS.

“Lamentablement, els qui estan patint les conseqüències de tanta desídia són les famílies. Més de 70.000 persones estan empleades de manera directa, indirecta o induïda en el sector i el seu benestar i futur depenen directament del compromís d’un Govern d’Espanya que, en mans de Pedro Sánchez, ni està ni se li espera”. “Nosaltres continuarem lluitant per a ser l’altaveu que defenga els seus interessos i garantir el futur d’un sector líder a la província que és admirat pel món sencer”, ha conclòs Marta Barrachina.

 

Explora más

Vinaros
10:38 am, May 25, 2024
temperature icon 22°C
L: 21° H: 22°
Feels like 22.03 °C muy nuboso
Humidity 78 %
Pressure1018 mb
Wind 8 Km/h