Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Morella crea la comissió d’investigació que el PP exigeix per a depurar la responsabilitat del PSOE en el possible cobrament de taxes il·legals de l’Escola de Música

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

Acord plenari

  • El portaveu del PP a Morella, Jesús Ortí, celebra l’acord que permet analitzar “amb llum i taquígrafs els motius pels quals durant anys el PSOE va cobrar una quota no regulada per l’ordenança fiscal corresponent. Volem saber els motius”
  • Jesús Lecha, regidor del PP en la localitat, celebra que el consistori ha una auditoria dels comptes després de reconéixer l’alcalde la fallida absoluta del consistori. “Aplaudim la transparència que exigim a l’actual alcalde després de 32 anys d’opacitat i bloqueig informatiu per part dels socialistes”

El Partit Popular de Morella ha celebrat que el consistori haja acordat la constitució d’una comissió d’investigació que permeta depurar la responsabilitat de l’anterior govern socialista en el cobrament de taxes il·legals a l’Escola Municipal de Música.

La petició, formulada el passat octubre després de detectar el cobrament d’unes tarifes no reglades en l’ordenança, avança en la demanda del PP d’analitzar els motius de “estes taxes irregulars que no s’ajusten a l’ordenança fiscal reguladora de la taxa per la prestació del servei aprovada en 2019”. “S’han imposat durant anys tarifes als estudiants que no estaven regulades i volem saber per què ha ocorregut això”.

Així ho ha considerat Jesús Ortí, portaveu del PP a l’Ajuntament de Morella, qui ha advertit que “volem arribar fins al final perquè ens expliquen el succeït. Perquè actuar fora de l’ordenança fiscal reguladora és il·legal”. I per a aconseguir-ho, “volem que hi haja llum i taquígrafs, que hi haja informació i transparència en el procés i que els estudiants que han resultat afectats sàpien els motius”.

La constitució d’esta comissió d’investigació tindrà una duració màxima de tres mesos i estarà formada per un representant de cada grup municipal a més del president que serà designat per l’alcalde i la secretària-interventora accidental de l’Ajuntament de Morella. A més, tal com sol·licitava el PP, una vegada es constituïsca s’aprovarà un pla de treball, de manera que s’establisquen terminis i metes. L’assistència a esta comissió no estarà remunerada, ha recordat el portaveu del PP.

Auditoria dels comptes municipals

El ple celebrat ahir a l’Ajuntament de Morella va permetre donar compliment, així mateix, a la demanda formulada pel PP que va permetre el canvi de govern a la ciutat després de 32 anys de socialisme. “S’aprova la realització d’una auditoria integral dels comptes de l’ajuntament i de l’entramat d’empreses públiques dependents del consistori”, ha explicat Jesús Lecha, regidor del PP a l’Ajuntament de Morella.

La decisió va ser anunciada per l’alcalde qui va reconéixer “la fallida absoluta de l’ajuntament que en este moment es troba amb zero euros en els comptes i amb la impossibilitat de poder pagar les nòmines de tots els treballadors al novembre i desembre”. “Esta és una situació dramàtica i molt delicada provocat per governs socialistes que durant 32 anys van imposar l’opacitat enfront de la demandada transparència”.

En els 12 anys que acumulem els dos regidors del PP mai abans s’havia procedit a realitzar un exercici de transparència com el que hem tingut en el ple de hui. Celebrem que només per això, per saber la veritat i el profund que és el forat financer de l’ajuntament, bé ha valgut la pena el canvi de govern després de 32 anys de socialisme”, tal com va manifestar Lecha en la seua intervenció.

Explora más

Vinaros
11:59 pm, June 22, 2024
temperature icon 23°C
L: 21° H: 23°
Feels like 23.32 °C nubes
Humidity 57 %
Pressure1018 mb
Wind 5 Km/h