Ortí (PP) celebra que el Consell de Mazón “torne a incloure als Ports en el mapa de les inversions”

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

Infraestructures

  • El coordinador comarcal del PP als Ports, Jesús Ortí, agraeix el suport de la consellera Salomé Pradas a un territori “que lluita cada dia contra la despoblació”. “Invertir en carreteres és garantir vies de vida al conjunt de la comarca”
  • El paquet d’inversions anunciat per la cartera autonòmica s’eleva a 7,3 milions d’euros que permetran millorar les condicions del ferm de les carreteres dels Ports. “Per fi hi ha un Consell sensible amb les demandes reals de la població”

El Partit Popular de Morella, a través del coordinador comarcal de la zona dels Ports, Jesús Ortí, ha celebrat que el Consell de Carlos Mazón “torne a incloure al nostre territori en el mapa de les inversions”.

Així ho ha manifestat després de l’anunci fet este dijous per la consellera de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori, Salomé Pradas, qui es va desplaçar fins a Morella per a exposar de forma detallada la injecció econòmica que permetrà condicionar i millorar les condicions de l’entramat de carreteres que creuen la comarca. “Les vies de vida per a un territori que cada dia lluita contra la despoblació”, ha considerat Ortí.

Amb una inversió de 7,3 milions d’euros, els beneficis es repartiran entre el conjunt de municipis de la zona. De fet, està prevista la millora del ferm de la CV-15 al seu pas per Ares del Maestrat, amb 3,8 milions d’euros; la millora d’un tram de la CV-124 entre Castellfort i Cinctorres, amb un import estimat de 1,5 milions d’euros; la reparació de la carretera CV-125, que connecta Portell amb Terol, i en la qual s’invertiran 975.000 euros; així com la millora del ferm de la CV-173, a Vilafranca, amb un import de 600.000 euros.

A més, tal com va avançar la consellera en la seua visita a Morella, la Generalitat Valenciana està estudiant dos projectes “decisius” com són les obres d’estabilització, millora i regeneració del talús de l’ermita de la Consolació, en la CV-124, en l’accés al Forcall, així com el condicionament de l’accés nord a Morella des de la N-232.

Actuacions que, sens dubte, “marcaran un abans i un després a la nostra comarca”, ha assegurat el coordinador comarcal de la zona dels Ports, qui ha confiat que les inversions “siguen una realitat en molt breu espai de temps gràcies al compromís assumit pel Consell de Carlos Mazón”.

Per a Ortí, “la nostra comarca necessita d’estos projectes no sols per a fomentar el seu desenvolupament, sinó també per a reforçar una cosa tan important com és fixar la població”. “I este tipus de compromisos no sols permeten guanyar en seguretat viària, sinó també contribuir a la competitivitat de la comarca, el desenvolupament de l’economia i la qualitat de vida dels nostres veïns”, ha rematat Jesús Ortí.

Explora más

Vinaros
12:46 pm, February 28, 2024
temperature icon 16°C
L: 14° H: 16°
Feels like 14.21 °C cielo claro
Humidity 37 %
Pressure1017 mb
Wind 31 Km/h