Portell exigeix al Consell recursos i estabilitat per a les plantilles sanitàries amb l’objectiu de respectar la confiança entre metge i pacient

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

Col·lapse sanitari

  • L’alcalde de Portell, Álvaro Ferrer, considera “bàsic” garantir la permanència dels professionals sanitaris “perquè el vincle entre el metge i el pacient és fonamental per a un bon diagnòstic”. “A l’interior la temporalitat ens fa mal”
  • L’alcalde, acompanyat del diputat provincial del PPCS, David Vicente, i el diputat autonòmic del PPCV, Luis Martínez, visita el consultori mèdic i reclama “tot l’esforç del Consell per a assegurar una sanitat excel·lent per a un interior que mereix tot”
  • Vicente garanteix “una altra manera de governar a partir del 28 de maig” i Martínez lamenta que Puig estiga “més ocupat en les qüestions judicials sobre el presumpte finançament irregular del seu partit i les ajudes al seu germà que a protegir la salut”

L’alcalde de Portell, Álvaro Ferrer, ha reivindicat hui l’estabilitat de les plantilles sanitàries que assisteixen als veïns que decideixen viure a l’interior per a “assegurar el millor diagnòstic i el respecte a la confiança que es traça entre pacient i metge”.

El primer edil ha defensat aquesta protecció per a assegurar la permanència dels professionals “perquè la realitat de les plantilles en el nostre interior està castigada per una inestabilitat i temporalitat dels professionals que ens fa mal a tots”. “Quan els veïns porten temps amb el metge i creen vincles no sols es millora el coneixement del pacient, sinó que es forja una confiança bàsica per a un bon diagnòstic”. “Hui la realitat és que els metges canvien de manera constant i aquesta és una qüestió que des del Consell s’hauria de remeiar en llaures a garantir la millor assistència als pacients”.

L’alcalde de Portell ha transmés aquestes consideracions a David Vicente, diputat provincial del PPCS, i Luis Martínez, diputat autonòmic del PPCV, els qui s’han traslladat hui fins a la localitat per a escoltar un alcalde “que pateix com tants alcaldes de l’interior la precarietat d’una sanitat que el PSOE ha portat al col·lapse”, tal com ha lamentat David Vicente. “Hui la realitat és que l’interior ha patit una tisorada en dies d’assistència, s’han reduït les hores de cobertura mèdica i la inestabilitat de les plantilles és un càstig que provoca indignació entre els pacients”.

En Portell, “exigim majors recursos, un reforç de l’assistència sanitària, que es presta només uns dies de dilluns a divendres, i una dotació de materials òptima per a prestar la millor atenció als nostres veïns”. “És el mínim que com a alcalde podem reclamar a un Consell que té a la seua mà millorar la qualitat de vida dels nostres veïns amb una assistència mèdica excel·lent, perquè viure a l’interior no ha de significar privacions ni limitacions”.

En efecte, tal com ha assenyalat el diputat autonòmic del PPCV, Luis Martínez, “la sanitat és un pilar fonamental del nostre estat de benestar que hui està desatés”. “La nostra província mereix un president capaç de preocupar-se per la vida enfront d’un Ximo Puig que hui està més ocupat de les qüestions judicials que volten al seu partit pel presumpte finançament irregular i les ajudes al seu germà”.

Per a Martínez, “enfront d’un Consell que ha portat al col·lapse a la sanitat a conseqüència de la falta d’inversions, en el PP estem preparats per a ser l’alternativa que garantisca cobertura sanitària i recursos òptims”. La salut “és una necessitat bàsica, que no pot estar subjecta a retallades i que mereix els majors fons per a estar protegida”. “I ho farem possible a partir del 28 de maig amb un Consell amb Carlos Mazón al capdavant per a retornar el CICU a Castelló, construir un nou Hospital General i dotar als SAMU de metge com exigeix la normativa”.

Explora más

Vinaros
8:56 pm, March 11, 2023
temperature icon 23°C
L: 21° H: 23°
Feels like 22.54 °C nubes
Humidity 51 %
Pressure1016 mb
Wind 36 Km/h