Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

S’ampliarà el Parc de Bombers de Morella

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • La Diputació va adquirir  una nau pròxima al parc actual per dotar-lo de més espai
  • Generalitat adequarà les noves instal·lacions per als serveis autonòmics d’emergències

L’actual parc de bombers de Morella veurà ampliades les seues instal·lacions amb la nova nau adquirida per la Diputació de Castelló, ubicada junt a l’actual parc i el projecte d’ampliació que executaran tant l’ens provincial com la Generalitat.

Ahir per la vesprada, el secretari autonòmic de seguretat i emergències, José Maria Ángel, el director general d’interior, Salva Almenar, el diputat de Bombers, Abel Ibáñez, i l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés,  junt a tècnics i responsables tant de Generalitat com de Diputació, van visitar les actuals instal·lacions del parc de Morella, així com la nova nau on està previst que es facen les actuacions oportunes per disposar de nous espais per a tots els efectius.

Tant des de Diputació de Castelló, responsable del Consorci Provincial de Bombers, com des de Generalitat Valenciana, entitat que gestiona els Bombers Forestals, es treballarà conjuntament per a l’adequació de les instal·lacions que albergaran els serveis d’emergències que treballen a la comarca. Millorar el servei que presten a la zona i les condicions de treball del personal dels parcs és el màxim objectiu de l’actuació.

En aquests moments l’actual parc de bombers es troba molt limitat en espai. De fet, per exemple per a l’emmagatzematge de sal ja s’utilitzava part del magatzem contigu que és de la Mancomunitat dels Ports. Des de l’Ajuntament de Morella ja s’havia traslladat la necessitat de l’ampliació del  Parc, tant i més quant en els darrers anys ha augmentat el planter de bombers i s’ha dotat de més vehicles i maquinària necessària per atendre les emergències, especialment les nevades.

Per assolir aquestes finalitats la Diputació de Castelló, a finals de 2021, ja va adquirir una nau industrial ubicada en el polígon industrial les casetes de Morella, a pocs metre del Parc de Bombers, complint per tant unes excel·lents condicions per a l’ampliació i coordinació entre serveis.

Des de l’Ajuntament de Morella l’Alcalde, Rhamsés Ripollés, ha volgut agrair ‘’la màxima col·laboració entre les tres administracions que farà possible esta ampliació del parc que veníem sol·licitant’’. A la vegada ha afegit ‘’l’agraïment també pel magnífic treball de tots els professionals i voluntaris que ens presten servei. Esta ampliació suposarà enfortir més tota la seua tasca i millorar els espais de treball. El Parc de Bombers de Morella és essencial i modèlic per tota la comarca i ara donem un pas de valent per continuar impulsant-lo’’.

ampliació parc bombers morella 3
amplaicó parc bombers morella 2

Explora más

Vinaros
11:45 pm, June 22, 2024
temperature icon 24°C
L: 21° H: 24°
Feels like 23.91 °C nubes
Humidity 57 %
Pressure1018 mb
Wind 5 Km/h