Santa Magdalena adjudica les obres del programa DUS 5000 per a la instal·lació de fotovoltaiques en l’Edifici Social i pavelló poliesportiu

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

L’Ajuntament de Santa Magdalena ha adjudicat a l’empresa PSM Connect Systems S.L les obres d’instal·lació de plaques fotovoltaiques en l’Edifici Social i pavelló poliesportiu per un import de 28.445 €, que són finançades a través del Programa d’ajudes per a inversions a projectes singulars locals d’energia neta en municipis de repte demogràfic (PROGRAMA DUS 5000) en el marc del Programa de Regeneració i Repte Demogràfic del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència.

En el cas de l’Edifici Social es preveu la instal·lació de 12 mòduls de 495Wp cadascun, mentre que en el pavelló poliesportiu es preveu la instal·lació de 40 mòduls de 505Wp cadascun en dues sèries de connexió de 20 mòduls cadascuna.

Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena, afirma que, “amb esta inversió els principals edificis públics del municipi disposaran d’energia fotovoltaica. De fet, calculem que el 80% de la producció generada en estos dos edificis serà consumida per la pròpia instal·lació, la qual cosa suposa un important estalvi en la factura de la llum”.

Explora más

Vinaros
7:26 pm, February 29, 2024
temperature icon 14°C
L: 13° H: 15°
Feels like 12.77 °C nubes dispersas
Humidity 71 %
Pressure1011 mb
Wind 16 Km/h