Surt a licitació l’adequació del pàrquing per a vehicles del costat del Mercat

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • L’habilitació del solar inclou, entre d’altres, l’enderrocament dels murs exteriors i la pavimentació dels 1.500 metres quadrats de la parcel·la, amb capacitat per a 67 vehicles. El termini de presentació d’ofertes finalitzarà el 7 de desembre.

L’Ajuntament de Benicarló ha publicat a la Plataforma de Contractació del Sector Públic la licitació de l’adequació del solar del carrer de Joan Carles I que es destinarà a aparcament públic i que permetrà cobrir les necessitats d’estacionament del Mercat de Benicarló.

L’habilitació del solar, amb capacitat per a 67 vehicles, inclourà l’enderrocament dels murs exteriors del solar, la pavimentació dels 1.500 metres quadrats de superfície de la parcel·la i la construcció d’un mur interior de 23 metres per a separar el pàrquing de les propietats privades. A més, s’enderrocaran també algunes edificacions interiors i se soterrarà el cablejat elèctric.

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, ha expressat la seua satisfacció per la licitació de les obres. «que suposaran una millora molt important per als clients del Mercat i que contribuirà a dinamitzar tota la zona del centre de la ciutat».

Xaro Miralles ha reiterat «el compromís de l’equip de govern amb la revitalització del Mercat i tota la zona centre de la ciutat» i ha subratllat que «amb l’habilitació d’aquest pàrquing i amb les obres de millora de l’entorn que s’estan duent a terme ara mateix, no només millorarà notablement la imatge del Mercat sinó que es potenciarà el seu paper com a peça clau en el desenvolupament econòmic de la ciutat».

Segons s’estableix en els plecs tècnics, el termini d’execució dels treballs serà de dos mesos. La licitació, amb un import de 156.974,59 euros, estarà oberta fins al 7 de desembre.

Explora más

Vinaros
8:35 pm, March 13, 2023
temperature icon 18°C
L: 18° H: 18°
Feels like 17.65 °C nubes
Humidity 49 %
Pressure1010 mb
Wind 17 Km/h